Aktywne Wpisy

wykop +32
Kogo chcielibyście zobaczyć w kolejnym AMA?
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
źródło: AMA
Pobierz
Cześć #nieruchomosci :) w poniedziałek organizuję w Łodzi spotkanie otwarte.
Porozmawiamy między innymi o mieszkaniówce, CPK i o tym, jak zapobiec wyludnianiu się miast.
To już kolejne z takich spotkań - z częścią z Was widziałam się w Warszawie i Katowicach. Prosiliście też o Łódź - więc przyjeżdżam:)
Wstęp wolny, będzie czas na swobodne zadawanie pytań.
Zapraszam! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Porozmawiamy między innymi o mieszkaniówce, CPK i o tym, jak zapobiec wyludnianiu się miast.
To już kolejne z takich spotkań - z częścią z Was widziałam się w Warszawie i Katowicach. Prosiliście też o Łódź - więc przyjeżdżam:)
Wstęp wolny, będzie czas na swobodne zadawanie pytań.
Zapraszam! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: hhhh
Pobierz

#kupautozmikro #mazda #mazda6
Komentarz usunięty przez autora
Masz w ulubionych jakiś poradnik jak samemu konserwować mazdę/auto nadkola itp?
Dzięki, u mnie odpada serwis ale będę szukał dalej. Taki plan na to lato
Co do wersji z BOSE, wg forumowiczów nie odczuwalna jest duża różnica pomiędzy wersją z/bez.
Ja w sumie dość szybko upolowałem swojego liftbacka, po zakupie pojechałem do salonu gdzie się okazało że mam jeszcze 6 lat gwarancji na blachę :)
@unimog dzięki panowie za odpowiedzi, więc raczej skupie się na przedlifcie zwłaszcza że bardzo się nie różnią a jednak możliwość łatwego wsadzenia gazu jest dla mnie ważna.