Wpis z mikrobloga

Co tu się właśnie o------o, kobietom o--------a na stare lata. Wsiadam do autobusu Krakow-Ustrzyki Dolne. jedna kobieta zajęła dwa miejsca przed sobą torbami i jedzeniem a siedziała z tylu z psiapsułką. Myśle pewnie zaraz jakieś ciotki dojdą, I nagle wpada ona cała na biało,jeszcze lepszy babsztyl i bez żadnej pucki w--------a te torby i zajmuje miejsce. Właścicielka drze ryja że ona tam siedzi, ze to jej rzeczy, a ta druga ze stoickim spokojem i kamienną twarzą skalda swój żakiecik i pokazuje palcem na r-------e torbyXD nie powiedziała ani słowa. inba z rana pierwsza klasa. Obie p------e, pierwsza bo zajmuje miejsca siedzące torbami a druga że bez żadnego zapytania wbija sie w ewidentnie zajęte miejsce. Ja osobiście myślałem ze to miejsce jest trzymane dla kogoś i bym najpierw zapytał, ale co ja tam wiem o życiu:p Prawda jak świat stara:
"Stare baby j---ć prądem" #grazynacore #bekazpodludzi #wtf #robaki #polaki #cebulaki
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wicek654: Kiedyś, laska na oko tak ~20lvl zajęła miejsce obok zakupami. Grzecznie zapytałem czy mogłaby zabrać siatki żebym mógł usiąść.
-Nie
(wtf?)
-Siadam tutaj proszę zabrać siatki.
Ryj w szybę i udaje że mnie nie słyszy, no to usiadłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Darła się aż nie musiała wysiadać xD
  • Odpowiedz