18 latek zapłacił prostytutce 160€ za godzinę " całego programu "Niestety ,po 10 minutach " robótek ręcznych " młodzieniec dostał orgazmu i dla prostytutki był to znak że seans jest zakończony z czym nie zgodził się klient , wszak zostało jeszcze 50 minut. Młodzieniec podał p---------a do sądu .Ciekawe jaki wyrok zapadnie.
@spokojnie_to_ja: @przypadek_szczegolny: @0987poiu: Mam pytanie a co jak np. chce się pobawić cyckami takiej divy czy coś? Nie można bo już doszedłem? O co tu chodzi? ( ͡°ʖ̯͡°)
@spokojnie_to_ja: w Polsce dostalbys w------l od zigolakow. W niemczech takie spoty sa rozstrzygane bardzo apatycznie i porzadkowo. Mieszkam tu tyle lat i ten ordnung mnie dalej zadziwia.
#ciekawostkizniemiec mój tag
http://www.volksfreund.de/nachrichten/region/rheinlandpfalz/rheinlandpfalz/Rheinland-Pfalz-und-Nachbarn-Verfruehter-Hoehepunkt-18-Jaehriger-erstattet-Anzeige-gegen-Prostituierte;art806,4667947
#s-x #p---------a #heheszki #prawo
@fan_comy: Chyba że ma wojny czas regeneracji. Wtedy chyba faktycznie kawa i ciastka xD
@CacyIsBack: chyba alfonsow :P zigolak to meski odpowiednik prostytutki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@spokojnie_to_ja: w języku polskim mamy coś takiego jak odmianę przez przypadki ( ͡° ͜ʖ ͡°)