Aktywne Wpisy
Techguy91 +122
Życie 90% ludzi jest niewarte nawet przeżycia. To jest niesamowite jak duże nierówności mają miejsce w tym społeczeństwie, a ludzie już dawno się z tym pogodzili. Z jednej strony mamy ludzi, którzy za swój majątek mogliby kupić pół Polski, pławią się w luksusach i śmieją z proli, a z drugiej areczkow na minimalnej, którym ledwo starcza do pierwszego i jebią w pocie czoła na tych u góry. Nie mówiąc już o jakiejś

hu-nows +64
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan
źródło: 1000022768
Pobierz

Mirki mam pytanie. Czytałem że zestaw ODU-IDU 200 oferowany w plusie to tragedia, polecacie jakiś zamiennik? I czy potrzebuje do niego anteny zewnętrznej?
Internet lte domowy w plusie, odległość do bts 500m lub kilometr - nie jestem pewny na którym bts są nadajniki lte.
Oczywiście w naszej ofercie znajdziesz również inne urządzenia jak np.: D-link DWR-960, D-Link DWR-932C1 LTE , Huawei B315.
Jeśli podasz przybliżoną lokalizację, to postaram się określić gdzie zlokalizowany jest najbliższy BTS.
Jeśli podasz przybliżoną lokalizację, to postaram się określić gdzie zlokalizowany jest najbliższy BTS.
Lokalizacja Dąbrowa Tarnowska
1)jakie lte jest dostępne zwykle czy advanced
2) gdzie znajdują się BTSy plusa?
Lokalizacja Dąbrowa Tarnowska
1)jakie lte jest dostępne zwykle czy advanced
2) gdzie znajdują się BTSy plusa?
1) W podanej lokalizacji dostępne jest LTE Advenced
2) BTS-y są dwa. Jeden przy ulicy Żabieńska, róg Piłsudskiego. Drugi znajduje się przy ul.Warszawskiej na wysokości ul.Ogrodowej.
Wg mapy na BTS SEARCH nadajniki LTE PLUS są tylko w tej pierwszej podanej prez Ciebie lokalizacji, na ul. Warszawskiej nie ma LTE. Chyba....
A teraz powiedz mi jaki router z waszej oferty do tego dobrać żeby wykorzystywało to LTE-ADV w mojej lokalizacji.