Wpis z mikrobloga

#lte #plus #router

Mirki mam pytanie. Czytałem że zestaw ODU-IDU 200 oferowany w plusie to tragedia, polecacie jakiś zamiennik? I czy potrzebuje do niego anteny zewnętrznej?
Internet lte domowy w plusie, odległość do bts 500m lub kilometr - nie jestem pewny na którym bts są nadajniki lte.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@misiequ: zestaw ODU-IDU pozwala na poprawę sygnału bez konieczności korzystania z anteny.
Oczywiście w naszej ofercie znajdziesz również inne urządzenia jak np.: D-link DWR-960, D-Link DWR-932C1 LTE , Huawei B315.

Jeśli podasz przybliżoną lokalizację, to postaram się określić gdzie zlokalizowany jest najbliższy BTS.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Specjalista_Plus
Jeśli podasz przybliżoną lokalizację, to postaram się określić gdzie zlokalizowany jest najbliższy BTS.

Lokalizacja Dąbrowa Tarnowska
1)jakie lte jest dostępne zwykle czy advanced
2) gdzie znajdują się BTSy plusa?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Specjalista_Plus

Lokalizacja Dąbrowa Tarnowska
1)jakie lte jest dostępne zwykle czy advanced
2) gdzie znajdują się BTSy plusa?
  • Odpowiedz
@misiequ: Przepraszamy za długi czas oczekiwania. Sprawa wygląda następująco:
1) W podanej lokalizacji dostępne jest LTE Advenced
2) BTS-y są dwa. Jeden przy ulicy Żabieńska, róg Piłsudskiego. Drugi znajduje się przy ul.Warszawskiej na wysokości ul.Ogrodowej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Specjalista_Plus
Wg mapy na BTS SEARCH nadajniki LTE PLUS są tylko w tej pierwszej podanej prez Ciebie lokalizacji, na ul. Warszawskiej nie ma LTE. Chyba....

A teraz powiedz mi jaki router z waszej oferty do tego dobrać żeby wykorzystywało to LTE-ADV w mojej lokalizacji.
  • Odpowiedz
@misiequ: Zewnętrzne strony nie zawsze oddają dokładne i aktualne rozmieszczenie wszystkich BTS-ów. Router, który umożliwia korzystanie z technologii LTE Advanced to: D-Link DWR-960 LTE. Jeśli zainteresowała Cię oferta, odezwij się do nas na ten adres: specjalista_plus@plus.pl Chętnie skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze oferty.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Specjalista_Plus a ten router na 100 % obsługuje pasmo 2100? Ponieważ na stronie pisze ze obsługuje a jeden z waszych pracowników na forum plusa podał również jego specyfikację i nie ma tam mowy o częstotliwości 2100
  • Odpowiedz