Aktywne Wpisy
teslamodels +259
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +240
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Kolejną rzeczą jest oszczędność. Zawsze jak byłem mały to piracilem gry. Bo nie miałem kasy. Ale odkąd pracuje to gry kupuję. Problem Pc w ostatnich czasach jest duży. Gry kosztują tyle co na konsolę. Kiedyś było inaczej gra kosztowała na pc w dniu premiery 130zl max a na konsolę 250 teraz te ceny są identyczne. Tylko że jak grasz na pc to masz grę podpisana pod konto i bujasz się z nią do śmierci. Na konsoli przejdziesz grę i możesz ją odsprzedać i kasa się zwróci choć troche.
Byłem z tych co jechali konsolowców ale w sumie to się zakochałem już w ps 4. Wygoda użytkowania bardzo duża. 30fps mi nie przeszkadza.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
ALT+TAB
1) Wcale.
2) Wciąż korzysta się z tego duuużo mniej wygodnie niż z klawiatury i myszy.
Tak samo jak w telewizorze, który kupiłeś, do tego nie potrzebujesz konsoli.
No rzeczywiście, czekanie
Uwielbiam swój egzemplarz
@silvergtr: steam i