Wpis z mikrobloga

Ktoś mi wytłumaczy skąd ta nienawiść do Ukraińców? Na mirko ciągle przewijają się się memy jaka to Ukraina nie jest żałosna. Ruskie trole? Debile? Mam paru znajomych Ukraińców i są to spoko ludzie nie żadne odmieńce. Czym różni się taki Ukrainiec od Polaka jadącego na saksy? Oczywiście wszystko się zaczęło kiedy Ruscy wjechali na teren Ukrainy i oczywiście jest to przypadek xD Nie wstyd wam plusującym to g---o, że jesteście marionetkami w rękach ruskich trolli?

Milion pytań bez odpowiedzi

#ukraina #patologiazewsi
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kiedys_Mialem_Fejm Też nie rozumiem tej nienawiści, a mówienie że to przez wzgląd na krzywdy historyczne nie trafia do mnie ze względu na to że inne narody jak Niemcy, Rosja też wiele złego nam zrobiły, a na nich jadem nie plujemy.
  • Odpowiedz
Ciekawe ilu Azjatow sie przewija, bo jakos przez caly rok nie slyszalem o zadnym przez nich popelnionym przestepstwie w Polsce.

@lubielizacosy: Po prostu nie ma mody na nagonke na Wietnamczyków i nawet nie docieraja do Ciebie informacje o ich przewinieniach.
A przestepstwa są mimo wielokrotnie mniejszej liczby Wietnamczyków i Chińczyków niz Ukraińców.
Z ostatniego roku -
Zabójstwo
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: Ja jako tako nic do nich nie mam, ale pozostał mi pewien niesmak gdy miałem z nimi kontakt na studiach. Uważali się za nie wiadomo kogo, polska taka c-----a, ale tutaj macie c-----o itp. teksty były normą.
No i na studiach poświęcano im więcej czasu niż nam, co było mega w---------e. Zajęcia 1,5 godziny, dla nas 30 minut a dla garstki ukraińców godzina bo trzeba było im wszystko specjalnie
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: Ja się stosunkowo mało udzielam, ale moje negatywne odczucia wiążą się z wieloletnim doświadczeniem- przez wiele lat miałem jako najbliższych sąsiadów ukraińców i prawie wychowywałem się z ich dziemi; a także pozniejsze moje doswiadczenia z ukraincami (glownie rozowymi) na studiach i w pracy. Ogolnie ich nie lubie
  • Odpowiedz
@Zielony34: a Wy wiecznie p--------o o historii i honorze xD Zrozum że nie każdemu ukraińcowi w głowie Bandera, mordowanie Lachów i pokrywanie flagi UPA krwią polskich ludzi. Większość z nich to normalni, pozytywnie nastawieni ludzie którzy są wdzięczni Polakom że mogą tutaj przebywać i pracować. No ale, do tego trzeba faktycznie takiego znaleźć zamiast powtarzać bzdury z prawackich portalików
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm:
Skoro chcesz
1. Ukraina nie dopuszcza IPN do badań na Ukrainie
2. Czczą morderców Polaków jako bohaterów narodowych
3. Drą mordy, chamsko się zachowują (głównie jak są w grupach) i popełniają sporo przestępstw.
4. Zaniżają stawki na rynku
Nie dziękuj.
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: odpowiadam:

otoz polske i ukraine (a raczej ukraincow) wiaze historia i pewne malo wesole perypetie i nie mowie tutaj tylko o wolyniu ale glownie jednak wolyn

bardzo smutna sprawa ten wolyn - rzez dokonana przez banderowcow. no wiec cala nienawisc bierze sie z tego, ze ostatnio banderyzm sie szerzy na ukrainie i staje sie dosc popularny, bedac gloszonym przez elity i politykow ukrainskich ktorzy maluja bandere na
  • Odpowiedz
Ktoś mi wytłumaczy skąd ta nienawiść do Ukraińców?

@Kiedys_Mialem_Fejm: XD bo ktos robi memy to znaczy, że zaraz nienawidzi? Ile memów o polakach robakach jest. Mnie one śmieszą niemiłosiernie, a jestem patriotą.
  • Odpowiedz