Aktywne Wpisy

ibleedforyou +42
Już 21 alertów z ostatnich 5 miesięcy xd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
pieknylowca +56
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004115
Pobierz

Milion pytań bez odpowiedzi
#ukraina #patologiazewsi
@Kiedys_Mialem_Fejm: ukraince smierdzą i czczą morderców którzy jeszcze nie tak dawno mordowali naszych dziadków
Czy Ty k---a piszesz poważnie?
@lubielizacosy: Po prostu nie ma mody na nagonke na Wietnamczyków i nawet nie docieraja do Ciebie informacje o ich przewinieniach.
A przestepstwa są mimo wielokrotnie mniejszej liczby Wietnamczyków i Chińczyków niz Ukraińców.
Z ostatniego roku -
Zabójstwo
No i na studiach poświęcano im więcej czasu niż nam, co było mega w---------e. Zajęcia 1,5 godziny, dla nas 30 minut a dla garstki ukraińców godzina bo trzeba było im wszystko specjalnie
źródło: comment_hKULyCXvh0pJuAWc6958vOyAXij8gKnr.jpg
PobierzSkoro chcesz
1. Ukraina nie dopuszcza IPN do badań na Ukrainie
2. Czczą morderców Polaków jako bohaterów narodowych
3. Drą mordy, chamsko się zachowują (głównie jak są w grupach) i popełniają sporo przestępstw.
4. Zaniżają stawki na rynku
Nie dziękuj.
Komentarz usunięty przez autora
otoz polske i ukraine (a raczej ukraincow) wiaze historia i pewne malo wesole perypetie i nie mowie tutaj tylko o wolyniu ale glownie jednak wolyn
bardzo smutna sprawa ten wolyn - rzez dokonana przez banderowcow. no wiec cala nienawisc bierze sie z tego, ze ostatnio banderyzm sie szerzy na ukrainie i staje sie dosc popularny, bedac gloszonym przez elity i politykow ukrainskich ktorzy maluja bandere na
@Kiedys_Mialem_Fejm: XD bo ktos robi memy to znaczy, że zaraz nienawidzi? Ile memów o polakach robakach jest. Mnie one śmieszą niemiłosiernie, a jestem patriotą.
przecież skarb państwa traci miliardy plnów na tym co Azjaci u nas odwalają xdddd