Wpis z mikrobloga

Byłem. Matma podstawowa na 60% i przyjęty w środku. Nie zdawałem a to przez upierdliwość prowadzących, a to przez moje lenistwo. Ogólnie poziom niski nie jest, bo kilku profesorów trzyma poziom, no ale z drugiej strony FTiMS toto nie jest.
@TMBRK: co lepsi to pamiętam że drugi rok i już dzienne z robotą godzili. Mój kumpel parę dni temu wstawiał fotki jak w Szwecji w Ericssonie był i sobie auto kupił (jakieś VW). Typ 23 lata. Będziesz się uczył to na lajcie studia ogarniesz, a potem znajdziesz robotę. Pierwszy rok: logika, analiza, c++, architektura systemów komputerowych, algebra liniowa z geo analityczną, podstawy elektroniki i elektrotechniki (tu będziesz się #!$%@?ł przez prowadzących
@TMBRK: Ja jestem na WFiS i od drugiego roku pracuje na 3/5 etatu w branży. I jakoś idzie to pogodzić, nawet powiedziałbym, że tylko studiując jest mnóstwo czasu wszystko ogarnąć, bo plan nie jest szczególnie napięty (poza I rokiem). Co do terminów w sesji to racja. Z niektórych przedmiotów jest nieograniczony limit powtórzeń. Ktoś nawet na drugim roku został z niezaliczoną algebrą z I semestru xD.