Wpis z mikrobloga

Niemcy w końcu zalegalizowali śluby osób jednopłciowych, chociaż Angela jako Chrześcijanka (jest chdeczką) była przeciwko. Co sądzicie o tej bardzo ciekawej nowinie, popieracie, jesteście przeciw? #lgbt #4konserwy #homoseksualizm #niemcy
Smierc-wrogom-ojczyzny-14 - Niemcy w końcu zalegalizowali śluby osób jednopłciowych, ...

źródło: comment_q504CuX4aCziFGc78O6HBZLKP1hDOkfF.jpg

Pobierz

Śluby par jednopłciowych w Niemczech, co wy na to?

• To ich życie, nie mi w to ingerować 57.1% (561)
  • Moja religia nakazuje nienawidzić ich 8.6% (84)
  • Dorośli ludzie powinni sami decydować 28.2% (277)
  • Chce narzucać innym swoją religię 6.1% (60)

Oddanych głosów: 982

• 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

: Pedofile i psychopaci też?

@zakowskijan72: To pokazuje niski poziom iq homofobów. Ludzie homoseksualni z WŁASNEJ WOLI łączą się w pary i nikt nikogo nie krzywdzi, nie zmusza do tego. Dwoje świadomych, dorosłych ludzi podejmuje decyzje by razem być. P-----l krzywdzi dziecko, dziecko nie wyraża świadomej zgody na s--s czy molestowanie, decyzja dziecka nie ma mocy sprawczej. Z----l krzywdzi zwierzęta bo jeszcze nikt nie udowodnił że dwa szczeknięcia to tak,
  • Odpowiedz
@Jackal-SS: Nigdzie nie napisałem że do ciebie się już nie odezwę. Ja jestem szczęśliwy, że takimi ankietami możemy takim lewusom jak ty pomagać odnajdywać swoje prawdziwe ja, jesteś krok bliżej do zaakceptowania samego siebie, a kto wie, za rok, dwa, może pod rękę pospacerujesz z panią Grodzką, ona w młodości zachowywała się dokładnie jak ty teraz.
  • Odpowiedz