Niemcy w końcu zalegalizowali śluby osób jednopłciowych, chociaż Angela jako Chrześcijanka (jest chdeczką) była przeciwko. Co sądzicie o tej bardzo ciekawej nowinie, popieracie, jesteście przeciw? #lgbt #4konserwy #homoseksualizm #niemcy
Śluby par jednopłciowych w Niemczech, co wy na to?
@zakowskijan72: To pokazuje niski poziom iq homofobów. Ludzie homoseksualni z WŁASNEJ WOLI łączą się w pary i nikt nikogo nie krzywdzi, nie zmusza do tego. Dwoje świadomych, dorosłych ludzi podejmuje decyzje by razem być. P-----l krzywdzi dziecko, dziecko nie wyraża świadomej zgody na s--s czy molestowanie, decyzja dziecka nie ma mocy sprawczej. Z----l krzywdzi zwierzęta bo jeszcze nikt nie udowodnił że dwa szczeknięcia to tak,
@Smierc-wrogom-ojczyzny-14 tak, uwazam, ze pary bez slubu nie są rodzinami. Są dwojgiem kochających sie ludzi, ale nie sa rodzinami. Jeśli nie chcą mieć dzieci lub nie mogą to trudno ale jeśli wzięli ślub to tak, oni są rodziną
@Smierc-wrogom-ojczyzny-14 Gdzie ja wspomniałem o odwiedzaniu w szpitalu? Powinna być jakaś instytucja osoby najbliższej i jakiś rodzaj związku. Ale nijak nie należą się przywileje podatkowe.
@Jackal-SS: Miałeś iść, co tu jeszcze robisz? Prawda że cię gejostwo przyciąga?
Czyli skoro jesteś taki anty zboczeniowynaturzeniom, to musisz być bardzo antykatolicki, w końcu mitlogia judeochrześcijańska to jeden wielki obraz wynaturzeń, zboczeń i dziwolągów.
@Jackal-SS: Nigdzie nie napisałem że do ciebie się już nie odezwę. Ja jestem szczęśliwy, że takimi ankietami możemy takim lewusom jak ty pomagać odnajdywać swoje prawdziwe ja, jesteś krok bliżej do zaakceptowania samego siebie, a kto wie, za rok, dwa, może pod rękę pospacerujesz z panią Grodzką, ona w młodości zachowywała się dokładnie jak ty teraz.
@Smierc-wrogom-ojczyzny-14: @Aedem: Czy osoba, która nie jest do końca sprawna na umyśle i jest ubezwłasnowolniona może uprawiać s--s czy nie? W końcu nie jest w pełni świadoma.
@Smierc-wrogom-ojczyzny-14 dokładnie tak jak napisałeś. Taka jest definicja rodziny. Możesz sie z nią nie zgadzać, mozesz używać jej błędnie bo mamy wolność słowa, no ale przykro mi, nic więcej nie poradzisz. Definicja juz taka jest
Śluby par jednopłciowych w Niemczech, co wy na to?
@zakowskijan72: To pokazuje niski poziom iq homofobów. Ludzie homoseksualni z WŁASNEJ WOLI łączą się w pary i nikt nikogo nie krzywdzi, nie zmusza do tego. Dwoje świadomych, dorosłych ludzi podejmuje decyzje by razem być. P-----l krzywdzi dziecko, dziecko nie wyraża świadomej zgody na s--s czy molestowanie, decyzja dziecka nie ma mocy sprawczej. Z----l krzywdzi zwierzęta bo jeszcze nikt nie udowodnił że dwa szczeknięcia to tak,
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli skoro jesteś taki anty zboczeniowynaturzeniom, to musisz być bardzo antykatolicki, w końcu mitlogia judeochrześcijańska to jeden wielki obraz wynaturzeń, zboczeń i dziwolągów.
@Smierc-wrogom-ojczyzny-14: A osoba z lekkim porażeniem mózgowym?
@detmichal: a martwa osoba?