Wpis z mikrobloga

Niemcy w końcu zalegalizowali śluby osób jednopłciowych, chociaż Angela jako Chrześcijanka (jest chdeczką) była przeciwko. Co sądzicie o tej bardzo ciekawej nowinie, popieracie, jesteście przeciw? #lgbt #4konserwy #homoseksualizm #niemcy
Smierc-wrogom-ojczyzny-14 - Niemcy w końcu zalegalizowali śluby osób jednopłciowych, ...

źródło: comment_q504CuX4aCziFGc78O6HBZLKP1hDOkfF.jpg

Pobierz

Śluby par jednopłciowych w Niemczech, co wy na to?

• To ich życie, nie mi w to ingerować 57.1% (561)
  • Moja religia nakazuje nienawidzić ich 8.6% (84)
  • Dorośli ludzie powinni sami decydować 28.2% (277)
  • Chce narzucać innym swoją religię 6.1% (60)

Oddanych głosów: 982

• 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zoofilia to choroba kolego. Czyli nie jesteś zdrowy na umyśle

@Smierc-wrogom-ojczyzny-14: Czy jesteś tym psychiatrą którego przywołałeś w poprzednim wpisie?
Natura "wymyśliła" popęd płciowy w celu przedłużania gatunku. Dlaczego popęd płciowy do osobnika tej samej płci, który nie doprowadzi do przedłużenia gatunku, jest "normalny", a do zwierzęcia czy rośliny już nie? Przecież to taka sama dewiacja - źle ukierunkowany popęd płciowy.
  • Odpowiedz
@zakowskijan72: stosunki dla przyjemności są normą, sam homoseksualizm w zależności od gatunku to od kilku do kilkunastu procent populacji, więc też całkiem normalne. Przedłużanie gatunku to efekt uboczny stosunku. Zoofilia natomiast jest to pociąg do przedstawicieli innych gatunków, więc nie jest to ani normalne, anie w przyrodzie nie jest to popularne. W dodatku takie zachowanie bardzo często jest szkodliwe do którejś ze stron. Homofobia za to jest znana tylko u
  • Odpowiedz
Napisz od razu, że do 120%, co się będziesz ograniczał tymi "kilkunastoma". XD

W google wpisz, jak mi nie wierzysz. Niektóre źródła podają że nawet 20% jest u niektórych ptaków.

Eeee... No niezupełnie, ale jeśli tak sądzisz to kiedyś będziesz miał to na przyrodzie w starszej klasie.

To
  • Odpowiedz
To co pcha zwierzęta, w tym ludzi, do stosunków to chęć przyjemności

Zoofilia to pociąg do innych gatunków, a nie potrzeba zaspokojenia się.

@Smierc-wrogom-ojczyzny-14: Troszeczkę się już zakręciłeś i przeczysz sam sobie. Rozumiem, że Twoim zdaniem zoofilami kieruje "miłość", a nie chętka bzyknięcia owcy. To kiedy legalizacja ślubów z kozami? XD
  • Odpowiedz