Aktywne Wpisy
Trzy miesiące temu ja i moja dziewczyna wyjechaliśmy do pracy do Holandii jako para, oczywiście mamy swój pokój, ale z racji tego że mieszkamy w kontenerach to też mamy współlokatorów za ścianą. Sytuacji kiedy jesteśmy sami jest niewiele, albo jesteśmy w pracy albo w domu wraz ze współpracownikami. Czy waszym zdaniem w takiej sytuacji da się uprawiać seks?
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica

janciopan +45
#wojna #ukraina #polska
Kiedyś jak byłem dzieciakiem to się zastawiałem jak to mogło być z tymi nazistami i 2 wojną, jak to mogło być z tymi komunistami. Jak mogły się dziać takie rzeczy i nikt jakoś szczególnie nie reagował.
Zawszę te historię traktowałem jako lekko surrealistyczne bo jak te wszystkie rzeczy mogłby się wydarzyć. Niby wiedziałem, że to prawda ale jakoś nie mogłem zinternalizować tego sobie.
Byłem wychowany w duchu demokracji, unii
Kiedyś jak byłem dzieciakiem to się zastawiałem jak to mogło być z tymi nazistami i 2 wojną, jak to mogło być z tymi komunistami. Jak mogły się dziać takie rzeczy i nikt jakoś szczególnie nie reagował.
Zawszę te historię traktowałem jako lekko surrealistyczne bo jak te wszystkie rzeczy mogłby się wydarzyć. Niby wiedziałem, że to prawda ale jakoś nie mogłem zinternalizować tego sobie.
Byłem wychowany w duchu demokracji, unii

Dlaczego w wielu prezentacjach temat i opis jest po angielsku, ale wystąpienie jest po polsku?
https://2017.confitura.pl/schedule
Jaki w tym cel? Ktoś chciał się pochwalić, że umie angielski; ale nie umie na tyle, żeby wystąpić po angielsku? To jest śmieszne xD
Jakby było wystąpienie po angielsku, to bym zrozumiał (bo może ktoś z zagranicy co nie umie mówić po polsku, albo w pracy używa angielskiego i mu łatwiej lub chce dotrzeć do większego grona odbiorców itp. itp). Ale jak wystąpienie po polsku, to i opis z tytułem powinien być po polsku.
xD
Komentarz usunięty przez autora
Powiedział Seliga robiący dla Atlassiana :D