Aktywne Wpisy
krucjan +18
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Ciekawe czy ma BT i wifi
2. Jakie historie, dotyczące uchodźców, najbardziej wryły Ci się w pamięć?
3. Czy czytałaś (-eś) jakikolwiek raport / statystyki / badania, poruszające temat uchodźców?
4. Jaka metafora, Twoim zdaniem, najlepiej opisuje kwestię uchodźców?
5. Co o uchodźcach sądzą Twoi najbliżsi znajomi?
6. Co musiałoby się stać, żebyś zmienił(a) zdanie?
Polecam przeczytać artykuł z poniższego linka i spróbować odpowiedzieć na te pytania.
https://www.wykop.pl/link/3808107/o-uchodzcach-przekonaniach-i-zdrowym-sceptycyzmie/
#neuropa #mikroreklama #uchodzcy #imigranci #psychologia #rigcz
Wiec przygotowujac sie do wojny domowej szykuj sie tez na nich, a nie same rzady.
Wiesz dlaczego far righty niczego takiego nie zaczna? Bo swietnie wiecie ze w takiej wojnie domowej w UE to wy zostalibyscie wybici do nogi. I od lat pozostaje
https://www.wykop.pl/link/3787579/klamstwa-i-manipulacje-ktorymi-lewica-posluguje-sie-w-debacie-o-imigrantach/
@Loloman: Jak wiadomo, 6 mln Żydów wymordowali antynaziści. Atakujący nazistów za to, że Żydów i Słowian nazywali zwierzętami.
Statystyki nie zgadzaja się z filmikami z zółtymi napisami w internecie - uuuu, statystyki są złe, kłamio!
@Andreth: Co? P--------z. Rasizm normalny nie oznacza mordowania kogokolwiek. Lecz się. Oznacza tylko zwyczajnie że włąsna kultura i najbliżsi ci kulturowo ludzie są dla Ciebie wazniejsi i priorytetowi. Tylko tyle - albo aż tyle. To normalne - tak jak najpierw dbasz o rodzinę, a dyskryminujesz WSZYSTKICH innych. I tak samo z
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Z wykopu, to zależy przez kogo, ale nie ma dużo o ukraińcach, tylko czasami jęki, że psują rynek pracy, ale sam nie mam zdania.
Po co czytać jakieś tam raporty, wszystko wiem z wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@anczej_bulwa: Zacytuje post z 4chana, z którym się zgadzam:
I believe that evolutionary pressures occurred in certain populations which make them likely more to have certain traits, some of which make them as a group less suited for civilization than other groups.
I also believe multiracial
Ludzie należą do tego samego gatunku niezależnie od swoich cech zewnętrznych, a podział na rasy ludzkie w zakresie antropologii jest w dużym stopniu odrzucany ze względu na brak różnic w DNA pomiędzy ludźmi różnego koloru skóry.
Więc to o czym piszesz przypomina bardziej