Wpis z mikrobloga

Już niebawem wprowadzona zostanie nowa wersja profilu użytkownika. Bordowi użytkownicy już dziś mają okazję ją przetestować i podzielić się z nami swoimi uwagami. Pozostali muszą jeszcze trochę poczekać ;)
  • 194
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzięki temu dowiedziałem się tylko że mieszkam na jakimś zadupiu, na wykopie siedzę 12 miesięcy i że ciągle nikt mnie nie obserwuje.
  • Odpowiedz
oceny komentarzy mogłyby być w takich ramkach jak wykopy. napisy w tabeli i cała tabele ze statystkami przesunąć bardziej w lewo, wtedy błękitna ramka może być na całości tabeli.

nazwa znaleziska przy komentarzach powinna być jakoś wyróżniona bo teraz troche ginie na tle. itp itd
  • Odpowiedz
Pusto, brzydko i nieczytelnie. Ogromna czcionka (po co? BTW, takie rzeczy jak nick, liczba plusów czy minusów oraz liczba akcji mogliście chociaż wyboldować), zbyt wiele pustej przestrzeni (czyżbyście chcieli nam zafundować jakieś reklamy?), nieczytelnie pooddzielane aktywności (może niebieskie belki, zamiast przerywanej linii? Albo żeby chociaż kolor miała jakiś), w dalszym ciągu bardzo irytujące jest to, że widzę odnośnik tylko do 1 i 2 strony, a potem pojawiają się kolejne (o czym wspomniał
  • Odpowiedz
Jak wyszedł wykop z propozycja zmian profilu , toście wszyscy temu przyklaskiwali a teraz gdy widzicie jakie będą to zmiany w własnych profilach to zaczynacie psioczyć. Rzygać mi się chce od takiej hipokryzjii.
  • Odpowiedz
Ale te zmiany w zakładce mój wykop to serio przegięcie, ktoś już pisał, ale to jest nieczytelne. po zmianie layoutu straciliście, potem ludzie się przekonali, ale po co Wam takie wahnięcia?

Podejrzewam, że jest koleś (kolesie) u Was, który(rzy) lansuje(ą) zmiany, żeby się wykazać (skąd to znam). Ale nie wszystko co nowe jest lepsze. Skoro zbieracie opinie to weźcie to pod uwagę
  • Odpowiedz