Wpis z mikrobloga

Cześć mirki, co jakiś czas pisze tutaj z prośbą o gierki na androida. Jak część z was wie, lub nie..androidowe gierki w większości to same zabijacze czasu które są mało złożone, nudne..no po prostu monotonne..Często ich celem jest wycisnąć z nas jak najwięcej pieniędzy..Dlatego niestety, mobilne granie ratują emulatory starszych lub nowszych konsol...

Oczywiście, jest wiele wyjątków..Jest bardzo dużo fajnych androidowych gier które są czymś więcej niż zwykłymi zabijaczami czasu, lecz i tutaj nie jest kolorowo, bo są to zazwyczaj porty z gier pc..Często starych (lecz dobrych) gier pc..

No dobra, ale przechodząc do rzeczy: Szukam rekomendacji co do androidowych gier lub gier na androidowe emulatory (ppsspp, dolphin etc..) poniżej macie moją małą liste ANDROIDOWYCH gier, to tak żebyście się nie powtarzali z tytułami..

Mortal kombat X

Rayman Adventures

assasin's creed indetify

Valiant Hearts The Great War

Rayman Jungle Run

Rayman Fiesta Run

Prince of Persia Classic

Prince of Persia Shadow&Flame

Don't starve

Escapists

Punch club

Limbo

Terraria

Super Meat boy

Gta san andreas

gta vice city

gta III

Bully

gta libery city stories

GTA chinatown wars

Plants vs zombies 1/2

Plants vs. Zombies™ Heroes

Need for Speed™ No Limits

Plague inc

Hearthstone

Baldur's Gate Enhanced Edition

Pokemon Pro

The walking dead TELLTALE SERIES

Jak widzicie nie jest tego dużo, ale mało też nie ;) mialem gdzieś większą liste ale chyba usunąłem ją..A nie chce mi się dopisywać, więc jeśli przytoczycie tytuł który już znam...Po prostu wspomne wam o tym w komentarzu ( )

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksurix: Mini Metro polecam. NFS No Limits jest też bardzo spoko obecnie, nie jest pay2win i szybko zarabia się gold. Inaczej - nie trzeba nic płacić, żeby mieć ogromny fun z gry.
  • Odpowiedz