Wpis z mikrobloga

Nie wiem co działo sie z ta dziewczyna ale w hotelu nikt nie slyszal o "wyskakiwaniu z okna" nikt jej tez z przez nie , nie wyrzucal . Dziewczyna chciala uciec wybiegla drzwiami gdy lekarz chcial z nia porozmawiac .Nie rozumiala jezyka moze myslala ze chce jej zrobic krzywde . Niefortunnie jak ranny jelen wpadla na ruchliwa ulice i potracil ja samochod. Szpital nie ma nic wspolnego z zadnymi gwaltami czy ich tuszowaniem chcieli jedynie wybrnac z tego ze stracili pacjenta. nagrania CCTV ktore dostepne sa w sieci sa pomieszane i wyrwane z kontekstu sytuacja gdy niosa ja jak "worek cebuli" byla duzo wczesniej gdy pierwszy raz podjela nie potrzebna probe ucieczki , szarpala sie z personelem byla gresywna ,mowila w nieznanym im jezyku, nie rozumiala co do niej mowia nawet po angielsku. To przestali sie z nia cackac Ale nikt jej nie zabil To byl wypadek Pozniej nie wiem skad wzielo sie o skoku /czy wyzuceniu z okna. Nie pytajcie skad wiem,tak wlasnie bylo
#magdalenazuk
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mariusz-mx: Wg moich domysłów to odbieram to podobnie. Dlatego nie ma zdjeć z monitoringu z przed pokoju 307. Ona uciekła z parteru. Biegają na monitoringu poza teren szpitala. Pisałem tez że przechodze przez jezdnię w Egipcie to sport ekstremalny. Obrażenia pasują do potrącenia (jednostronne od dołu do góry) Ucieczka w amoku byle dalej i na oślep. Szpital tuszuje włąsną wtopę i dlatego 50 niespójnych wersji o piętrze, trawie, schodach, sposobie
  • Odpowiedz
@mariusz-mx: Widzialem taki komentarz w ciagu pierszych 2ch dni od rozpoczecia sprawy. Wypowiadala sie jakas rezydentka ktora slyszala od policjanta z Hurghady ze Magda zostala tam przywieziona do szpitala jako ofiara wypadku samochodowego. Zawsze zastanawialo mnie dlaczego na dziedzincu pod oknem szpitala nie bylo zadnych sladow ze skoku. Po spadnieciu z takiej wysokosci na beton to mozg bylby rozbryzgany w promieniu 2ch metrow.
Nie wiadomo tylko dlaczego strona PL ukrywalaby
  • Odpowiedz
@BufferOverflow: ,trwa sledztwo , podawanie przez prokurature szczatkowych informacji raczej nie jest praktykowane:) i pomimo medialnosci sprawy, takich i podobnych jest tysiace:jakies ekstra zaangazowanie jest tylko pozorne :) jesli dostali informacje od egipcjan o skakaniu z okna :) to nawet jesli nia nie wierza ,zaprzeczenie jej na tym etapie nie bylo by rozsadne:) nie mozna zarzucac organom scigania obcego kraju ze klamie ,nie majac na to 100 %dowodow:)
  • Odpowiedz
@mariusz-mx: To czy przejechal ja samochod czy wyrzucili ja z okna nie zmienia faktu ze zostala odurzona i zgwalcona i jej stan zostal tym spowodowany. Zbyt duzo zdarzen i dziwnych zbiegow okolicznosci swiadczy o winie Egipcjan (wlasciwie to wszytsko jest podejrzane). Filmy udostepnione przez szpital pokazuja wyraznie jak byla nacpana (na wozku), zaszczuta, szarpana, znokautowana, zabrali jej telefon i torebke. Zastanawiam sie co musi byc na filmach, ktorych nie chca
  • Odpowiedz