Wpis z mikrobloga

#neuropa #szwecja
#fakenews

jprdl a na glownej jak w lesie

https://www.wykop.pl/link/3794115/postep-po-szwedzku/

jakims cudem wyswietlilo mi sie to znalezisko (sprytne tgi uzyte, nie mam ich na czrnej) zalamka xD nie wiedzialem ze na wykopie same janusze siedza i zwykle pospolstwo co lyka jakies dane z dupy byleby podpasowac pod swoja z gory postawiona teze, zero samokrytycyzmu. przypomina mi to dwoch #!$%@? wujkow zdziszkow co przy flaszce wodki #!$%@? o polityce na imienininach cioci bozenki xD taki wykopek to za 20 lat bedzie tez siedzial i #!$%@? glupoty ktore gdzies uslyszal i od 30 lat powtara to samo: ze zgnily zachod, ze jak tam zle i imigranty gwalca nasze biale kobiety (#!$%@? nie wasze, taka szwedka to by nawet na polaka nie popatrzyla)

#!$%@? juz od faktu ze jak ktos moze miec bol dupy o jakas szwecje skoro nigdy w zyciu tam nie byl i pewnie nie bedzie xD wiec jak mu sie nie podoba to niech siedzi w polsce i sie nie rusza sprzed kompa i elo

pare komentarzy po ktorych parsknalem smiechem:

"Sodoma i Gomora... Właśnie mamy okazję obserwować upadek cywilizacji zachodnioeuropejskiej w czym Szwecja wiedzie prym..."

xD popatrz lepiej na polske ziomek. tutaj tez cywilizacji nawet nigdy nie bylo, wiec nie ma co upadac. przypominam ze to my bylismy dzikusami przez tysiace lat i walczylismy z cywilizacja zachodnioeuropejska (vide bitwa pod grunwaldem)

Myślę że Polska ma jednak fajniejszą przyszłość niż Szwecja (i większość zachodu może poza Islandią), bo w większości Ukraińcy to rosyjskojęzyczni ludzie, którzy chcą po prostu >>#!$%@? mać<< się dorobić i fajnie żyć po tym całym postsowieckim #!$%@?łku którego nienawidzą tak samo szczerze jak prawdziwi Polacy (szczere wyrazy pogardy dla PRLowskich szczeniaków, którzy bronią starego układu swoich starych). Ludzie którzy nagle stali się obywatelami tworu zwanego 'Ukrainą' (chociaż dalej wolą mówić po rosyjsku) - są to słowa kogoś kogo przodkowie pochodzą z Ukrainy.

"Nowy Wspaniały Świat" gdy fikcja staje się rzeczywistości, upadek cywilizacji, marginalizacja jednostek.

to za potop - #!$%@?. Jak ktoś ma problem z tym co napisałem, to "potop szwedzki" zrobił większe spustoszenie w Rzeczpospolitej Obojga Narodów niż w w II RP przez Niemcy podczasz IIWŚ

bonus: "z pamietnika wykopka"

pamiętam takiego chłopca - Duran miał na nazwisko. Siupnał 4x. Wychowawczyni nie mogła z nim zrobić, bo rodzice mieli wyj%@#%. Ja natomiast byłem grzecznym uczniem w podstawówce, z paskiem na świadectwie.

Od paru miesięcy mnie zaczepiał, ale zawsze to olewałem. Ale pewnego razu mnie uderzył w twarz. No co.. no to biore go za ręce, i robię mu kręciołkę - kręcę nim wokół siebie. Póżniej delikatnie go oddaje na ziemie, i swoja 100kg masa w podstawówce go zgniatam, leżac na nim, przy okazji łapiac za szyje.

Wychowawczyni w tym momencie z bardzo powoli internowała - bo wiedziała że nic mu szczegolnego nie zrobie, a gowniak się ogarnie :)

i wolam tego grubaska autora znaleziska - szanuje cumplu za baitowe znalezisko i zmyslone dane statystyczne, jak widac na wykopie duzo ludzi sie nabiera :) goebels bylby dumny @klopsztanga