Aktywne Wpisy
Alpengeist77 +3
#teoriespiskowe #plaskaziemia
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Zdecydowałem, że w tegorocznych wyborach zagłosuje na konfederacje. Szczerze to tylko oni wydają się normalni, najmniej skompromitowani i najbardziej rozsądni z całej tej bandy popaprańców, która w tym roku startuje.
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni
#fakenews
jprdl a na glownej jak w lesie
https://www.wykop.pl/link/3794115/postep-po-szwedzku/
jakims cudem wyswietlilo mi sie to znalezisko (sprytne tgi uzyte, nie mam ich na czrnej) zalamka xD nie wiedzialem ze na wykopie same janusze siedza i zwykle pospolstwo co lyka jakies dane z dupy byleby podpasowac pod swoja z gory postawiona teze, zero samokrytycyzmu. przypomina mi to dwoch #!$%@? wujkow zdziszkow co przy flaszce wodki #!$%@? o polityce na imienininach cioci bozenki xD taki wykopek to za 20 lat bedzie tez siedzial i #!$%@? glupoty ktore gdzies uslyszal i od 30 lat powtara to samo: ze zgnily zachod, ze jak tam zle i imigranty gwalca nasze biale kobiety (#!$%@? nie wasze, taka szwedka to by nawet na polaka nie popatrzyla)
#!$%@? juz od faktu ze jak ktos moze miec bol dupy o jakas szwecje skoro nigdy w zyciu tam nie byl i pewnie nie bedzie xD wiec jak mu sie nie podoba to niech siedzi w polsce i sie nie rusza sprzed kompa i elo
pare komentarzy po ktorych parsknalem smiechem:
xD popatrz lepiej na polske ziomek. tutaj tez cywilizacji nawet nigdy nie bylo, wiec nie ma co upadac. przypominam ze to my bylismy dzikusami przez tysiace lat i walczylismy z cywilizacja zachodnioeuropejska (vide bitwa pod grunwaldem)
bonus: "z pamietnika wykopka"
Od paru miesięcy mnie zaczepiał, ale zawsze to olewałem. Ale pewnego razu mnie uderzył w twarz. No co.. no to biore go za ręce, i robię mu kręciołkę - kręcę nim wokół siebie. Póżniej delikatnie go oddaje na ziemie, i swoja 100kg masa w podstawówce go zgniatam, leżac na nim, przy okazji łapiac za szyje.
Wychowawczyni w tym momencie z bardzo powoli internowała - bo wiedziała że nic mu szczegolnego nie zrobie, a gowniak się ogarnie :)
i wolam tego grubaska autora znaleziska - szanuje cumplu za baitowe znalezisko i zmyslone dane statystyczne, jak widac na wykopie duzo ludzi sie nabiera :) goebels bylby dumny @klopsztanga