Aktywne Wpisy
klaudxx +5
Jednym z plusow bycia singielka jest to, ze nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi na swieta.
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
W #gearbest
Xiaomi Mi5S 3/64GB złoty w cenie 243,99$ z kodem Mi5sK4G (bez refa)
Xiaomi Redmi 4X 2/16 GB czarny w cenie 99,99$ z kodem RedmiK4X (bez refa)
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB czarny international w cenie 147,99$ z kodem 4X4GL (bez refa)
Xiaomi Mi5S Plus - 4/64 GB szary w cenie 289,99$ z kodem MI5SKH (bez refa)
Xiaomi Mi5 3/64GB nadal w cenie 199,99$ z kodem GBMI5H (bez refa)
Wołam osoby zainteresowane:
a także z magazynu CN z wysyłką Priority Line (minimalne szansę na VAT):
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB szary Global w cenie 142,81$ z kodem FNote4X (bez refa) +5,53$ wysyłka
Xiaomi Redmi Note 4 4/64GB szary international Helio X20 w cenie 169,99$ z kodem 4X4GL (bez refa) +5,09$ wysyłka
Xiaomi Mi6 - 6/64 GB czarny w cenie 406,99$ z kodem MI6EEU (bez refa) +4,41$ wysyłka
a także małe #cebuladeals
Podkładka antypoślizgowa pod telefon do samochodu w cenie 0,10$ (bez refa)
W #banggood
Xiaomi Redmi 4X 3/32GB czarny w cenie 128,24$ z kodem edb44d (bez refa)
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB złoty w cenie 149,89$ (Szary 151,89$) (bez refa)
Xiaomi Redmi 4A 2/32GB czarny w cenie 99,99$ (bez refa)
Xiaomi Mi Note 2 Global 4/64GB w cenie 339,82$ z kodem 6note2 (bez refa)
Mini głośnik bezprzewodowy z radiem FM i diodami LED w cenie 7,79$ (bez refa)
Ładowarka Chuwi z QC 3.0 w cenie 6,99$ (bez refa)
Przy zamówieniu warto wybrać wysyłkę Priority Direct Mail - zmniejsza szanse na VAT.
W #tomtop
TV Box Docooler M9S-PRO 2/16GB Amlogic S905X w cenie 29,99$ (bez refa)
Mini klawiatura bezprzewodowa Backlit w cenie 5,99$ (bez refa)
W #aliexpress u Hong Kong Goldway
Xiaomi Redmi 4A 2/32GB Global (snapdragon 425, złoty) za 82,99$
Xiaomi Redmi 4X 3/32 GB (snapdragon 435, złoty) za 125,04$
Xiaomi Redmi Note 4X 3/16GB (Snapdragon 625, złoty) za 125,99$
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB (Snapdragon 625, złoty) za 144,99$
Xiaomi Redmi Note 4 4/64GB (Helio X20, srebrny) za 152,99$
Reszta telefonów niestety cenowo w górę poszła
(bez refa)
U Goldwaya z nową wysyłką DHL można zmniejszyć szanse na otrzymanie opłat VAT - więcej pod linkiem http://bit.ly/2qfqX4C
Obserwuj #chinskiekody aby nie przegapić żadnej okazji lub dodaj go na czarnolisto, by nie oglądać niepotrzebnych wpisów. Sprawdź starsze wpisy, by znaleźć oferty na inne #telefony, których nie było w tym zestawieniu lub dodaj wpis do ulubionych, by wrócić do niego później.
Chcesz być zawołanym do promocji? Zapisz się na listę powiadomień Chińskie kody
Informacje o nas:
Aktualna oferta Hong Kong Goldway z Aliexpress
Aktualne kupony rabatowe do iBuygou
Informacje na temat zwrotów z Cashback
Strona ChinskieKody
#xiaomi #mi5 #mi6 #redminote4 #kodyrabatowe #promocje
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Xiaomi Redmi 4X 3/32 GB czarny Global w cenie 119,99$ z kodem 4X4GSK (bez refa)
a i jeszcze:
Xiaomi Redmi 4X 2/16 GB złoty w cenie 99,99$ z kodem RedmiL4X (bez refa)
Xiaomi Redmi Note 4 3/64GB szary international w cenie 169,99$ z kodem NoteHK (bez refa)
Zaś jeśli chodzi o Mi5, to działa także kod Mi54GBK - aktualną ofertę na Mi5 znajdziecie tutaj
Link bezpośredni:
Komentarz usunięty przez moderatora
@rybak_fischermann: Link prowadzi do wersji czarnej International. Sensowna jest ta wersja? Różne opinie czytam i można zgłupieć.
Między Note 4 a Note 4X główna różnica to obsługa pasma B20 (800MHz), ale jeśli nie mieszkasz w małym mieście to nie będzei problemu z LTE. W razie czego telefon się przełączy na 3G. W 4X częściej montują matrycę Sony, zamiast Samsunga, ale też nigdy pewności nie
Szkoda, że do RN4 Global nie dali Priority Line.
W sumie jakoś mi się specjalnie z wymianą telefonu nie spieszy. Może to lepiej poczekać na premierę Redmi 5 i wtedy 4 po taniości kupić, hm?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie znam sytuacji Shoop we Francji, ale to pewnie akcja dla nowych klientów i mogą być później problemy przy wypłacie.
Ja zazwyczaj i tak polecam Giving Assiastant, może tylko 3%, ale