Wpis z mikrobloga

Tu #chinskiekody i kolejna garść promocji po długim weekendzie:

W #gearbest
Xiaomi Mi5S 3/64GB złoty w cenie 243,99$ z kodem Mi5sK4G (bez refa)
Xiaomi Redmi 4X 2/16 GB czarny w cenie 99,99$ z kodem RedmiK4X (bez refa)
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB czarny international w cenie 147,99$ z kodem 4X4GL (bez refa)
Xiaomi Mi5S Plus - 4/64 GB szary w cenie 289,99$ z kodem MI5SKH (bez refa)
Xiaomi Mi5 3/64GB nadal w cenie 199,99$ z kodem GBMI5H (bez refa)
Wołam osoby zainteresowane:

a także z magazynu CN z wysyłką Priority Line (minimalne szansę na VAT):
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB szary Global w cenie 142,81$ z kodem FNote4X (bez refa) +5,53$ wysyłka
Xiaomi Redmi Note 4 4/64GB szary international Helio X20 w cenie 169,99$ z kodem 4X4GL (bez refa) +5,09$ wysyłka
Xiaomi Mi6 - 6/64 GB czarny w cenie 406,99$ z kodem MI6EEU (bez refa) +4,41$ wysyłka
a także małe #cebuladeals
Podkładka antypoślizgowa pod telefon do samochodu w cenie 0,10$ (bez refa)

W #banggood
Xiaomi Redmi 4X 3/32GB czarny w cenie 128,24$ z kodem edb44d (bez refa)
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB złoty w cenie 149,89$ (Szary 151,89$) (bez refa)
Xiaomi Redmi 4A 2/32GB czarny w cenie 99,99$ (bez refa)
Xiaomi Mi Note 2 Global 4/64GB w cenie 339,82$ z kodem 6note2 (bez refa)
Mini głośnik bezprzewodowy z radiem FM i diodami LED w cenie 7,79$ (bez refa)
Ładowarka Chuwi z QC 3.0 w cenie 6,99$ (bez refa)
Przy zamówieniu warto wybrać wysyłkę Priority Direct Mail - zmniejsza szanse na VAT.

W #tomtop
TV Box Docooler M9S-PRO 2/16GB Amlogic S905X w cenie 29,99$ (bez refa)
Mini klawiatura bezprzewodowa Backlit w cenie 5,99$ (bez refa)

W #aliexpress u Hong Kong Goldway
Xiaomi Redmi 4A 2/32GB Global (snapdragon 425, złoty) za 82,99$
Xiaomi Redmi 4X 3/32 GB (snapdragon 435, złoty) za 125,04$
Xiaomi Redmi Note 4X 3/16GB (Snapdragon 625, złoty) za 125,99$
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB (Snapdragon 625, złoty) za 144,99$
Xiaomi Redmi Note 4 4/64GB (Helio X20, srebrny) za 152,99$
Reszta telefonów niestety cenowo w górę poszła
(bez refa)
U Goldwaya z nową wysyłką DHL można zmniejszyć szanse na otrzymanie opłat VAT - więcej pod linkiem http://bit.ly/2qfqX4C

Obserwuj #chinskiekody aby nie przegapić żadnej okazji lub dodaj go na czarnolisto, by nie oglądać niepotrzebnych wpisów. Sprawdź starsze wpisy, by znaleźć oferty na inne #telefony, których nie było w tym zestawieniu lub dodaj wpis do ulubionych, by wrócić do niego później.

Chcesz być zawołanym do promocji? Zapisz się na listę powiadomień Chińskie kody

Informacje o nas:
Aktualna oferta Hong Kong Goldway z Aliexpress
Aktualne kupony rabatowe do iBuygou
Informacje na temat zwrotów z Cashback
Strona ChinskieKody

#xiaomi #mi5 #mi6 #redminote4 #kodyrabatowe #promocje
rybakfischermann - Tu #chinskiekody i kolejna garść promocji po długim weekendzie:

...

źródło: comment_XUPFjX7yQmAEWPGKhiwXYnsVi45uhvcP.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB szary Global w cenie 142,81$ z kodem FNote4X (bez refa) +5,53$ wysyłka

@rybak_fischermann: Link prowadzi do wersji czarnej International. Sensowna jest ta wersja? Różne opinie czytam i można zgłupieć.
  • Odpowiedz
@sultar: Link jest dobry, pomyłka, złączyłem 2 oferty z kodem wcześniej działającym, z tym dzisiejszym ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Między Note 4 a Note 4X główna różnica to obsługa pasma B20 (800MHz), ale jeśli nie mieszkasz w małym mieście to nie będzei problemu z LTE. W razie czego telefon się przełączy na 3G. W 4X częściej montują matrycę Sony, zamiast Samsunga, ale też nigdy pewności nie
  • Odpowiedz
@rybak_fischermann: Z LTE nie widzę problemu. Matryca Sony lepsza?
Szkoda, że do RN4 Global nie dali Priority Line.

W sumie jakoś mi się specjalnie z wymianą telefonu nie spieszy. Może to lepiej poczekać na premierę Redmi 5 i wtedy 4 po taniości kupić, hm?
  • Odpowiedz
@sultar: od dłuższego czasu Note 4 jest tylko w magazynie HK. Co do aparatu, to różnica jest na plus dla Sony, a do Redmi 5, nie wiadomo, kiedy się doczekasz, w końcu Note 4 na Snapdragonie to telefon z tego roku, a kosztuje mniej, niż poprzednik po premierze.
  • Odpowiedz
@rybak_fischermann: no chyba sobie kupię :D Gearbest to raczej zaufany sklep? Zainteresowałem się tematem wgrywania MIUI Polska i widzę, że niektórzy mają problemy. Ciekawe jak z tą wersją International by było.
  • Odpowiedz
@TheShineBox: takie samo zastrzeżenie do cashbacku ma też Topcashback, dlatego najlepiej kupować u nich z kuponami, które są u nich na stronie lub produkty bezpośrednio w promocji, bo mają długi czas zatwierdzenia zwrotów, więc wszystko sprawdzają z niemiecką precyzją.
Nie znam sytuacji Shoop we Francji, ale to pewnie akcja dla nowych klientów i mogą być później problemy przy wypłacie.
Ja zazwyczaj i tak polecam Giving Assiastant, może tylko 3%, ale
  • Odpowiedz