Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do Was bo nie wiem czy przesadzam czy faktycznie tu jest problem. Co sądzicie o wyjeździe na wakacje waszej dziewczyny z siostrą za granicę?
Ostatnio coś moja wspominała że już przed tym jak się poznaliśmy umawiała się ze starszą siostrą że gdzieś pojadą ale to było lata temu, przed poznaniem mnie. No i teraz z nią coś gadała żeby zorganizować wyjazd za granicę do jakiegoś państwa wakacyjnego (Włochy,
Pytanie do Was bo nie wiem czy przesadzam czy faktycznie tu jest problem. Co sądzicie o wyjeździe na wakacje waszej dziewczyny z siostrą za granicę?
Ostatnio coś moja wspominała że już przed tym jak się poznaliśmy umawiała się ze starszą siostrą że gdzieś pojadą ale to było lata temu, przed poznaniem mnie. No i teraz z nią coś gadała żeby zorganizować wyjazd za granicę do jakiegoś państwa wakacyjnego (Włochy,
Byłem dziś z synem (lvl 2) u pediatry i poprosiłem, aby przy okazji badania spojrzała na jego przyrodzenie, czy wszystko jest ok (na mój gust tak, ale w sumie wolę to usłyszeć od specjalistki). No ale stwierdziłem, że nie będę mówił "proszę spojrzeć na penisa/prącie/fiuta/kapucyna" tylko powiem tak zdrobniale. Tak jak zawsze w domu się mówiło...
Ja: proszę spojrzeć na psistaka
Dr: Na co?
Ja: No na psistaka
Obie z żoną wielkie oczy i miny typu: "ej sarmata co ty gadasz po węgiersku?"
Ja (w akcie desperacji): Psistaka?
Żona (w końcu załapała, bo przypomniała sobie o czym rozmawialliśmy w domu): Siusiaka
Dr: Aaaaa
Ja: Mhm
Ktoś z Was tak mówił kiedykolwiek, czy to jest mój domowy neologizm? Słowo jest dla mnie tak oczywiste, że myślałem, że wszyscy tak mówią? Albo może to jakiś przywieziony z cholerawieskąd regionalizm?
Psistak czy siusiak? #pieluszkowezapaleniemozgu #dzieci
@sarmatawkapciach: Ziomek, wszystko u Ciebie okej?
@sarmatawkapciach: Nie wiem, jak to skomentować.
@StaryWedrowiec: na przykład: "ja tego nie znam, pewnie słówko znane tylko u Ciebie w rodzinie"
@Desann: na psistaka (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@wutwut12: sprawa wygląda na poważniejszą niż sądziłem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sarmatawkapciach: Psi stak. Takie połączenie wskazuje na fakt, że albo miałeś w rodzinie wyjątkowego śmieszka, albo osobę upośledzoną.
@sarmatawkapciach: Ty mówisz o pistacjach? xD
Ps.: zamiast siedzieć na wykopie wyjdź z piwnicy, to może coś Ci się w życiu uda (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■
No i nie takie #!$%@?, chyba że za dzieciaka rodzice mówili Ci: "umyj prącie. A jak już Twój penis będzie czysty to umyj kończyny górne."
Więc też sobie pomyśl
Psi-stak - co to stak i czemu akurat psi?
A slowa w zyciu nie slyszalam.. Siusiak, strazak.. ale nie psistak :D