Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +760
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +365
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
"Prawdziwych mężczyzn już nie ma, wymarli wszyscy" albo "mi jest potrzebny prawdziwy mężczyzna, a nie chłopiec"...
Wtedy, może warto pomyśleć, czy wiele zostało prawdziwych kobiet? Tych, które zawsze poprą mężczyznę, nakarmią, popieszczą, gdy trzeba - przemilczą. Które chcą i mogą wychowywać dzieci, zachowywać palenisko (domowe). I rzecz najważniejsza - będą wierne swojemu mężczyźnie mimo wszystko. Które nigdy nie opuszczą go, nawet w najtrudniejszych momentach. Przecież, jak się to mówi "przyjaciela poznaje się w biedzie, a żonę w ubóstwie".
Dlatego potrzebować "prawdziwego mężczyznę" mogą tylko te, które godne są prawa do nazywania się "prawdziwą kobietą".
#oswiadczenie #kobiety #rozowepaski #przemyslenia #takaprawda #niebieskiepaski
@Chrystus: Nie wiem, nie żyłem kiedyś (przynajmniej nie w to kiedyś, które ty chyba masz na myśli). Żyję teraz.
@Amelie: Zaryzykuję teorią, że wszystkie się za taką mają.
@Namarin: Jednocześnie za inną niż wszystkie xD
Ale w ten sposób często mówią kobiety które zżerają puste ambicje.
Ale nie wiem jacy maja być prawdziwi mężczyźni? Nie zastanawiam się nad tym mocno, chyba każda wybiera sobie takiego jaki jej odpowiada.
Na pewno jest takich wiecej :)
@The_Starfish: no siemka, neandertalczyk tutej.
Generalnie coraz częściej zlewam jej jęczenie i zajmuje się sobą i dzieciakami. Ale czuję