Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

Palladyn400 +917

Pitbull - ten serial (głównie 1. sezon) to j----e dzieło sztuki. Niemal każda scena jest majstersztykiem. Co dialog to perełka, aktorsko nie dało się lepiej zagrać. Już przy samym doborze odtwórców Vega trafił bezbłędnie. Generalnie ciężko wskazać jakieś słabe punkty, bo nawet Werka Rosati świetnie się tutaj odnalazła.
Te nowe filmy w porównaniu, to jakieś totalne nieporozumienie, a Stramowski w zestawieniu z Desperem Dorocińskiego to jakaś popierdółka i lebiega z błazeńską fryzurą.
Piekielnie zazdroszczę tym, którzy mają dopiero przed sobą pierwsze oglądanie.
Co do Werki, to biorąc pod uwagę jej (nie)możliwości aktorskie, to wypadła nadspodziewanie dobrze. Co do Mohra zgadzam się, że był najsłabszym ogniwem psiarskiej ekipy, ale dajcie nam bogowie więcej seriali na takim poziomie.
Jedynym polskim serialem krym., który zbliżył się klimatem do "Pitbulla" był "Glina". Też polecam jeśli ktoś nie widział.
Komentarz usunięty przez moderatora