Aktywne Wpisy
Joa024 +77
#pracbaza
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
kontodlabeki +74
Dziś do pracy założyłam zakolanówki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) w sumie praca to jedyna okazja żeby ładnie się ubrać bo poza pracą w ogóle z domu nie wychodzę
Mirki, mam około 200k , które na chwilę obecną nie są mi potrzebne. W co waszym zdaniem najlepiej to wpakować? Raczej na kilka lat, niski stopień ryzyka. Mam też 50k w akcjach, dlatego szukam czegoś bardziej bezpiecznego (akcje mam raczej długoterminowo). #inwestycje #inwestowanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dope
@inherentny: i teraz znajdź kogoś kto jest na tyle niewiarygodny że nie jest w stanie zorganizować sobie sporo tańszego finansowania z banku a jest jednak na tyle wiarygodny że będzie wypłacalny i to przy daleko słabszym zabezpieczeniu takiej prywatnej umowy.
Oczywiście realizowalne, ale dla randoma wchodzącego w to pierwszy raz i bez wiedzy jak to potem
Zaakceptował: dope
@1dziewczyna_szamana pytam, bo jestem ciekaw co inny zrobiliby będąc w mojej sytuacji. Nie mówię że od razu będę się stosować, po prostu warto czasem zasięgnąć opinii innych :) gdybym wcześniej interesował się bitcoinem, może bym coś kupił itd ( w sumie dalej to rozważam( ͡° ͜