Wpis z mikrobloga

Kupiłem garnitur w ZARA. Byłem wcześniej w Bytom i Vistula, ale w każdym z nich spędziłem po 15 minut i nikt się mną nie zainteresował. Spodobał mi się kolor i to, że jest lniany, ale im dłużej myślę to nie wiem czy coś z tego będzie. Marynarka rozm. 54, 52 była bardziej dopasowana, ale w barkach opinała i klapy się zaginały. Kwestia kilku imprez i pękłaby na plecach. Ta natomiast w barach leży ok, ale niżej tragedia. Czy samo taliowanie wystarczy? Wydaje się ciut za długa. Skrócenie rękawów to nie problem. Spodnie rozm 44, do skrócenia nogawki na pewno, a jak reszta?
Mam 189cm, ale trochę pakuję, więc "trudna sylwetka" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#modameska wołam @UszatyBloger, bo nie znam tu nikogo więcej kto znałby się na modzie.
zavisha - Kupiłem garnitur w ZARA. Byłem wcześniej w Bytom i Vistula, ale w każdym z ...

źródło: comment_YzftoUkNJkLw9YgjDmBGr5aLaCPfxs79.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@drim: sklepowe, tylko do przymiarki
@nowazielonka: takiego komentarza potrzebowałem, byłem przekonany, że skrócenie rękawów jest tak samo proste jak skrócenie nogawek.
@JajecznicaNaGrzankach: w Bytomiu wersje slim są do 108 lub 116 w klatce bodajże. Powyżej tylko regular. Tak przynajmniej sprzedawca twierdził.
@afromort: wiem, że jest dramat, zdjęcia poglądowe, nigdy bym w tym do ludzi nie wyszedł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@drim: @kpscn: Nie rozumiem waszego hejtu na buty - czy to jest hejt do typu czy to jakości?
Monki są zajebiste, ale widać dla was to za wysoka liga stylu.
@zavisha: Plus za buty! Spodnie 1cm za długie mimo tego co ktoś tutaj pisał, że będziesz z siebie robił pajaca. Przy takiej szerokości nogawki nie powinno być zagięcia. Rękaw dużo za długi i mam wrażanie, że
  • Odpowiedz
@zavisha:
-Marynarka jest zbyt szeroka(chociaż z jednej strony wygląda na zbyt szeroką, a na drugim ramieniu jakby była zbyt wąska),
-Rękawy marynarki zbyt długie
-Marynarka ogólnie zbyt duża
-Spodnie za długie
-Nogawki
  • Odpowiedz
@Jahcob: w ogóle jakiś nieproporcjonalny, dlatego ten wątek. całość 550-600, nie pamiętam dokładnie, kupiłem go bo kolor mi się mega podoba no i w vistuli i bytomiu nikt mnie nie obsłużył. Nie mam kija w dupie, ale zwykłe "czy mogę w czymś pomóc?" to uważam, że mi się należy jak psu buda.
  • Odpowiedz