Aktywne Wpisy

WielkiNos +492
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Lolenson1888 +660
Trafione w punkt. Koleżanki z liceum zdążyły już się pożenić, zajść w ciążę i rozwieść, a ja nadal mówię, że rodziców nie ma w domu jak ktoś dzwoni xD
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: 81AB9F0F-7BE5-4CD2-A8EB-597EBB224FEE
Pobierz

Na dobry początek tygodnia małe #rozdajo papierowej wersji mojej książki "Junior Developer".
Prawie połowa z pierwszego nakładu 1000 sztuk się już rozeszła - prawdopodobnie na jesień będę robił dodruk. :D Niedługo książka będzie również dostępna w pewnej polskiej sieci księgarni - też będę o tym informował. Gdy ktoś nie ma książki (albo ma i chce drugą) i chciałby spróbować szczęścia, to zapraszam do #rozdajo.
Do rozdawania 1 fizyczna książka i 3 e-booki. Wyniki jutro.
Oprócz tego zapraszam na spotkanie autorskie w #warszawa.
Organizowane jest dzięki uprzejmości szkoły Coders Lab.
Spotkanie odbędzie się 13 czerwca 2017 w Warszawie - dokładna lokalizacja zostanie jeszcze podana. Na stronie eventu aktualnie zabrakło wolnych miejsc, ale dostałem informację, że organizują już trochę większą salę, by pomieścić wszystkich chętnych. :) Nawet jak nie uda się załapać się na oficjalne spotkanie autorskie, to zapraszam po wszystkim na jakieś integracyjne p--o - pewnie znajdziemy wspólnie jakąś lokalizację na to. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Have fun
#javadevmatt
#ksiazki #ksiazka #naukaprogramowania #selfpublishing
źródło: comment_akAU859r0dRAshDVZFBEETtTcqyAyUEX.jpg
PobierzMam nadzieje ze dzieki Tobie zostanę programistą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Legendowsky: mam tak samo :D @JavaDevMatt: szykuj się na burzę zamówień jutro :D