Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +59
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +1038
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Cześć murki a właściwie ta wiadomość jest skierowana do jednego.
Od około dwóch lat sypiam z dziewczyną co nie byłoby dziwne, gdyby nie to że przez tan cały czas ma chłopaka z którym mieszka w #wroclaw. Swój dom rodzinny ma poza tym miastem i w większości przypadków kiedy tu przyjeżdża jest bolcowana przeze mnie. Nie mam pojęcia dlaczego Cię nie rzuci:) Może dlatego, że jesteś programistą, albo jak to kobieta jest zbyt leniwa na zmianę. Niedawno powiedziała, że masz tu konto stąd to wyznanie. Podobno planujesz żeby się zaręczyć... A bad move. Ale próbu najwyżej będziesz miał puszczalską żonę:)
Wiadomość dobrze jak trafi do mirka, który też ma dom rodzinny poza #wroclaw i pracuje jako programista i mieszka z tą uroczą niewiastą a nawet próbował założyć rodzinę:) Jak to trafi do Ciebie będę o tym wiedział bo różowy pewnie zmieni zachowanie. Miłego dnia( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Nie jestem programista. Ale na wszelki wypadek w-----------m szlaufe z domu. Mieszkam we Wro, dom rodzinny mam poza Wro. To wystarczyło. Dzieki Kolego! Teraz zamieszka u Ciebie!
trzeba mieć bardzo mało szacunku do samego siebie, żeby świadomie brnać w taką sytuację.