Myślisz, że bez powodu tyle reklam środków do bakteryjnego zakażenia pochwy, drożdżaków i innych grzybów w telewizji
@Lilitu: to akurat raczej niekoniecznie z brakiem higieny okolic intymnych jest związane. Wręcz łatwiej złapać coś przy nadmiernej albo starczy osłabienie organizmu, antybiotyk, basen itd.
Swoją drogą ciekawe masz koleżanki, skoro okolic intymnych nie myja. Zgroza.
@agaja: Od znacznej części kobiet to czuj szczególnie tych, które się starają tego bronić. Poza tym mam tylko jedna koleżankę bo właśnie większość mnie obrzydza.
@Lilitu brudna #!$%@? wali tylko śledziem? Czy są tez inne aromaty? Ciężko mi cos takiego wywachac np w autobusie chyba musiałoby byc w #!$%@? intensywne żeby przeszło przez bieliznę i spodnie
@fruberuber xD no chyba nie @Lilitu no tym bardziej nie. Chyba kobiece odpowiedniki #!$%@?
Swoją drogą zastanawiam się kto tworzy takie gówna sugerujące że faceci się nie myją. Chyba że dwukrotne wzięcie prysznica, dbanie o higienę poprzez usuwanie nadmiernego owłosienia itd. jest pedalskie.
@Lilitu: Nic mnie tak nie #!$%@?, jak u kogoś sracz jest osobno i umywalka osobno w sensie w 2 pomieszczeniach, jak to w tych komuchowskich blokach. Wtedy nie mam jak umyć dupy potem, trzeba kombinować. To jest dla mnie tak traumatyczne że ja #!$%@?.
Kobiety często nie myją miejsc intymnych bo się wstydzą.
@Lilitu: A to jest 100% prawda, z tym, ze nie wiem, czy do konca o wstyd chodzi. Sa niewiasty, ktore maja z jakiegos powodu problem z dotykaniem i patrzeniem na wlasne narzady plciowe.
Wyobrazcie sobie, ze pojecie 'sera spod napleta' kobiety potrafia podniesc na o wiele wyzszy poziom, ktory ciezko sobie wyobrazic. Nie wspominam juz nawet o sklepie rybnym...
@Lilitu: to akurat raczej niekoniecznie z brakiem higieny okolic intymnych jest związane.
Wręcz łatwiej złapać coś przy nadmiernej albo starczy osłabienie organizmu, antybiotyk, basen itd.
Swoją drogą ciekawe masz koleżanki, skoro okolic intymnych nie myja. Zgroza.
@Lilitu no tym bardziej nie. Chyba kobiece odpowiedniki #!$%@?
Swoją drogą zastanawiam się kto tworzy takie gówna sugerujące że faceci się nie myją. Chyba że dwukrotne wzięcie prysznica, dbanie o higienę poprzez usuwanie nadmiernego owłosienia itd. jest pedalskie.
@Lilitu: A to jest 100% prawda, z tym, ze nie wiem, czy do konca o wstyd chodzi. Sa niewiasty, ktore maja z jakiegos powodu problem z dotykaniem i patrzeniem na wlasne narzady plciowe.
Wyobrazcie sobie, ze pojecie 'sera spod napleta' kobiety potrafia podniesc na o wiele wyzszy poziom, ktory ciezko sobie wyobrazic. Nie wspominam juz nawet o sklepie rybnym...
Po czym wnosze?