Wpis z mikrobloga

• 331
Podziwiam ludzi, którzy rano w godzinach 6-8 mają chęci do prowadzenia rozmów w drodze do pracy w komunikacji.

Naprawdę podziwiam.

Ja jestem z tych ludzi dla których spotkanie znajomego to jedna z najgorszych rzeczy xD
#firstworldproblems

#pracbaza #komunikacjamiejska
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nova24 Zasadniczo jak nie jesteś aspołeczny i dojeżdżasz razem z znajomymi, których znasz od lat, spotykacie się czasami na piłkę itd. i macie wspólne zainteresowania, to wtedy nie ma chyba nic lepszego od takiej pogadanki. Bardzo polecam na wybudzenie.
  • Odpowiedz
@Nova24: dlaczego mnie dyskryminujesz? Ja jeździłem swego czasu pociągiem o 5 rano i nie było nic gorszego niz grupa grazyn, ktora p--------a przez cała drogę o tym jak im minął dzien po pracy, kiedy inni próbowali jeszcze pokimac. Co z tego, ze następne 8 godzin spędza w tej samej pracy jeszcze możliwe, ze w tym samym budynku a za 10 godzin beda wracały razem pociągiem i znowu paplały...

• Odpowiedz
@Nova24: Mam podobnie, nienawidzę spotykać kogoś znajomego (oprócz tych najbliższych) na ulicy/w pociągu/autobusie a najgorsze jest jak ktoś wymusza na tobie rozmowę.
Gdzie tylko mogę to staram się jeździć samochodem.
  • Odpowiedz