Aktywne Wpisy
chrzano +352
Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia mojego poprzedniego posta o 4 rocznicy w pracy. ᶘᵒᴥᵒᶅ
Z ostatniej wizyty w Monachium przytargałem kilka suwenirów — przypinki JetBrains, Kotlin i IntelliJ IDEA.
Zróbmy #rozdajo
- jeden secik (trzy piny) wśród komentujących
- jeden secik wśród plusujących
Napiszcie czy i dlaczego korzystacie (albo nie, bo to nie przymus) z narzędzi od JetBrains.
Może czegoś im brakuje czego potrzebujecie? Postaram się odnieść
Z ostatniej wizyty w Monachium przytargałem kilka suwenirów — przypinki JetBrains, Kotlin i IntelliJ IDEA.
Zróbmy #rozdajo
- jeden secik (trzy piny) wśród komentujących
- jeden secik wśród plusujących
Napiszcie czy i dlaczego korzystacie (albo nie, bo to nie przymus) z narzędzi od JetBrains.
Może czegoś im brakuje czego potrzebujecie? Postaram się odnieść
Kaneczai +1
Hej, jako iż prowadzę wypożyczalnie samochodów chciałbym rozszerzyć zakres usług i zaoferować coś typowo jako auto do ślubu. Przychodzę do Was z pytaniem, jakie auto wybralibyście?
#samochody #motoryzacja #slub
#samochody #motoryzacja #slub
Jakim autem chciałbyś jechać do ślubu?
- Ford Mustang VI gen 20.8% (131)
- Chrysler 300c 16.6% (105)
- Jaguar XF/XE 33.6% (212)
- Inne(napisz w komentarzu) 29.0% (183)
#gimbynieznajo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jasne, że ma talent, ale niestety nie mogą ot tak grać sobie na tych nagraniach, bo by jeszcze więcej musieli powtarzać. Tak samo ze śpiewaniem. Muzykę i śpiew nagrywają wcześniej w studio, a potem idą nagrania 'występu'.
@Barricade: zależy co rozumiesz pod pojęciem "talent". Może być zajebisty technicznie, tak jak mnóstwo shredderów gitarowych na yt, ale to jest talent jeśli chodzi o technikę i zręczne palce. Mało który potrafi skomponować coś swojego a do tego ciekawego. Taka Rodowicz też ma dobrych gitarzystów w zespole, ale jednak mnie oni nie porywają.
Ale Melodia nie była zła. Był swego czasu program Lisa w TVP2. Na publiczność u Lisa była selekcja, ograniczona liczba miejsc i bardzo rygorystyczny 'dress code'. Zawsze pojawiał się tam większy tłum niż było miejsc. Za klaskanie u Lisa telewizja
@hsarz: 3:20 ʕ•ᴥ•ʔ