Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Barricade: wbrew pozorom poznałeś, czy wbrew pozorom ma talent?
Jasne, że ma talent, ale niestety nie mogą ot tak grać sobie na tych nagraniach, bo by jeszcze więcej musieli powtarzać. Tak samo ze śpiewaniem. Muzykę i śpiew nagrywają wcześniej w studio, a potem idą nagrania 'występu'.
@eloar: nie byłem na zawodnikach nigdy :) ze dwa tygodnie "poprawcowałem" i uznałem, że to kompletnie nie dla mnie :D Chociaż stężenie karyn i ilość wolnego czasu ogromna, można coś wyrwać :)
@xDawidMx: jaki kraj, taki Tom Morello.

@xDawidMx: wbrew pozorom, poznałem człowieka i ma ogromny talent :)

@Barricade: zależy co rozumiesz pod pojęciem "talent". Może być zajebisty technicznie, tak jak mnóstwo shredderów gitarowych na yt, ale to jest talent jeśli chodzi o technikę i zręczne palce. Mało który potrafi skomponować coś swojego a do tego ciekawego. Taka Rodowicz też ma dobrych gitarzystów w zespole, ale jednak mnie oni nie porywają.
toodrunktofuck - @xDawidMx: jaki kraj, taki Tom Morello.
 @xDawidMx: wbrew pozorom, p...

źródło: comment_4FFgohYZUT52cYXESFmGv4BtnL7GoOUA.jpg

Pobierz
@Barricade: no było co wyrwać i jak te laski się tam pchały aby być gdzieś gdzie widać, ale chciały koniecznie siedzieć 'za Robertem', albo jak koniecznie chciały wyjść 'na kółko' 'tańczyć'.

Ale Melodia nie była zła. Był swego czasu program Lisa w TVP2. Na publiczność u Lisa była selekcja, ograniczona liczba miejsc i bardzo rygorystyczny 'dress code'. Zawsze pojawiał się tam większy tłum niż było miejsc. Za klaskanie u Lisa telewizja
@s0ma: dokładnie, dla mnie Morello to granica gdzie po jej przekroczeniu zaczyna się przerost formy nad treścią. Bo jak riffy robił proste i chwytliwe, tak po zagraniu kilku solówek musiała go boleć stopa od napieprzania po kaczce;) Ale to nie jest zarzut w jego przypadku.