Aktywne Wpisy
jmuhha +24
Może mi ktoś powiedzieć jak mam tu zejść? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
GlenGlen12 +246
Pracuję w biurze obok kołchozu, zajmuje się tam rozliczeniami i fakturowaniem dokumentów od klientów - ogólnie tym podobnym gównem.
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
-placz że murki nie szanujo xD
-odjeb trójkąt z dwoma facetami gdzie z jednym jesteś w związku a jeszcze jedna dodatkowe osoba robi zdjęcia xD to w sumie cztery xD
-wrzuć do netu xD
-brak profitu xD
@szata @chanequa
#heheszki #humorobrazkowy #szata #afera
@loczo: wykopki, które chamsko się zachowują nie potrzebują przyzwolenia, ale pretekstu, który został im dany przez bohaterów historyjki. Dzieci uczy się już w przedszkolu, że każde zachowanie pociąga za sobą konsekwencje.
@Qiudo: Podaj przykłady ze źródłem. > faux pas tylko w Polsce to gratulacje znajomości kultur
@Qiudo: No nie zupelnie, co innego gardzic ludzmi, ktorzy wrzucaja swoje c---i do neta, a co innego ich za to przesladowac. Widze, ze dla ciebie jest
@kaarp dlatego nikt nie najeżdża na postujących żarty o Żydach i spoko - tak samo fajnie by było dać innym trochę luzu, nie?
Komentarz usunięty przez autora
Dobry adwokat i wygra tą sprawę z palcem "w p-----e"
Do chwili kiedy bylo to prywatne mogłeś robić co co się żywnie podobało ale jak trafiło do sieci to już gorzej co ;)
@loczo: nie XD, tylko prawda. Trójkąt MMF to można sobie robić na imprezie z kumplem i jakąś nowopoznaną mewką, ale nie umiem sobie wyobrazić jaki facet do trójkąta z własną dziewczyną/żoną zaprosiłby DRUGIEGO FACETA!!!
To cienka granica między trójkątem a cuckiem
@PepeXD: on ewidentnie umie, ludzie, żyjcie i dajcie żyć innym, a nie każdego w swoje normy na siłę wtłaczacie
Trochę zapędzasz się w swoich wyobrażeniach i przeinaczasz fakty. Nikomu tych zdjęć nie wysyłam, ale ilość stulejek na PW mnie przeraża xD
@tomasz_uchciok THIS.
#c---i #afera
@Qiudo zdajesz sobie sprawę, że jest dużo swingujących par, które są wiele lat po ślubie, mają dzieci, etc?
@Qiudo: Gdzie fotki? xD