Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +532
Akcja z cycushkami na wośp w tym roku nie wypaliła i w sumie nie dziwie się wcale. Wykopki potrafią stalkować nasze kochane kruszynki po ułożeniu pieprzyka, a później jest płacz, że Wgw się skończyło :) Też bym Wam nic zboczuchy nie wysłał! Nawet mirabelce która płaciła 5 zł za każdego siura nic nie wysłałem chociaż pokusa była spora.. :) No nieważne. Proponuje inną zabawe. Ja nie bede jej sponsorem, bo jakoś w
Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
-placz że murki nie szanujo xD
-odjeb trójkąt z dwoma facetami gdzie z jednym jesteś w związku a jeszcze jedna dodatkowe osoba robi zdjęcia xD to w sumie cztery xD
-wrzuć do netu xD
-brak profitu xD
@szata @chanequa
#heheszki #humorobrazkowy #szata #afera
@bersia: @tomasz_uchciok:
I miec później ból anusa o to, że ktoś to powtarza. 'Naruszenie dóbr osobistych' XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Żaden normalny, facet nie będzie miał dzieci z kobietą z którą zaliczył trójkąt, a z jej ciała zrobił produkt.
Zabawka do manipulowania i tyle, a że koszulki zareklamuje cyckami bez oporów to i jest jakiś profit, a i fantazje spełni.
No ale to dla normalnego, zdrowego na umyśle faceta nie jest materiał na kobietę z którą można wiązać przyszłość.
Masz sklep -> Ktoś wrzuca na twoje zlecenie c---i z logiem sklepu i reklamuje go swoim ciałem -> profit.
Jak inaczej to nazwać?
Może być na PW (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)