Aktywne Wpisy

Kearnage +750
zeszyt-w-kratke +31
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia

Gdyby ktoś się pytał to tak wygląda nowy talisman w c--j na maksa wyposażony i dziś odebrany.
#chwalesie #pokazauto
źródło: comment_4QCrN91DXs6P8FEfvmCt1S0MF992WxKt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_8aLht3Ombo0DTO9Uz0HjVF1F2HQcDaSk.jpg
PobierzJedyne co mnie w-----a to te dźwięki silnika z głośników w trybie sport xd takie dla dziecka to bardziej.
Z zewnątrz Talisman mi się podoba, ale niestety wnętrze już nie bardzo - rzygam tymi tabletami (choć tu i tak jest lepiej niż w przypadku Tesli, bo przynajmniej są jakieś przyciski)...
Mimo to nie dla mnie - bardzo oszpecili tył przedłużając światła kreską aż do znaczka z tyłu, moim zdaniem bez tego lampy są idealne. Uważaj na serwisy - był tu jeden wykopek, który toczył/toczy boje z salonem i serwisem. Dużo fajnych kilometrów życzę, przyczepności!
PS: 200 koni niekoniecznie musi śmigać - przykład moje służbowe A6 (`17) to muł.
@IkBenPool akurat 200 koni w tym egzemplarzu nie wydaje się być dużo bo auto swoje waży aczkolwiek jak dla kogoś kto robi głównie trasy to słabsza wersja to jak strzelić sobie w kolano.
@wasiuu za twoje trochę też jak płacisz OC. Odszkodowania here ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pierwsze pytanie sąsiada to czy będę gaz zakładać xD