@niko777 poczekaj dwa lata jak beda uzywki. Francuzy sa fajne nowe i tylko tyle. Po roku piszcza wszystkie plastiki i elektronika daje o sobie znac. Cena czyni cuda. Sprowadzalem auta dla klientów typu 508, DS5 itd. Roczne samochody potrafily nie zjeżdżać z lawety. Talisman to bardzo ladny samochod i tyle o nim. Nowe kazde auto bedzie fajne. Jednak w Polandii samochodu nie kupuje sie na rok, dwa tylko srednio 4-5 lat
@Stulejusz_Wielki: z takich protipów to póki nowy to połóż ceramikę na lakier, normalnie taka zabawa to 3k a przy nowym samochodzie w serwisie renault tylko 750 PLN. Mega okazja ale tym się nie bardzo chwalą bo słaby zarobek dla nich a w ciul roboty i im się nie chce, ale promocja jest ;) Tylko auto musi być nowe bez mikro rys na lakierze. Super sprawa - polecam, gwarancja na to
@asasello normalnie. Że niby sportowy warkot z wydechu czy jak to tam. Jak jedziesz w trybie comfort i depniesz to nie słuchać nic a jak przełączysz na tryb sport to zmienia się dźwięk silnika. Znaczy wszystko pracuje tak samo a ta odrobina sportu właśnie idzie z głośników. Taki bajer dla seby z bmw, nie wiem po c--j montować takie rzeczy do takich aut.
@MrGreeneye ja z kolei lubię jak jest tak n------e wszystkiego. Zastanawia mnie tylko w jaki sposób jest komunikacja on line skoro nie ma żadnej karty sim itp. Salon też nie potrafił mi tego wyjaśnić. I minusem jest "pierdzenie" z głośników kiedy jest zmiana pasa ruchu bez kierunkowskazu. Za to masaż fotela jest niezastąpiony nawet w mieście na krótkich odcinkach.
@unstyle: Panie wiadomo, wszystkie ale nie te które ktoś obecny tutaj miał i może to zdementować. A auta z VAG grup to żaden powtarzam żaden nie ma ani jednej wady i 30 lat mogą śmigać i nawet olej w nich młodnieje xD
@Stulejusz_Wielki: czemu skasowales wpis ze zderzakiem ;-) naprawde myślisz, że jakąś badziewną renówką respekt tutaj zyskasz? Kupioną za gotówkę? XD Na obrazku Twój sprzedawca z salonu...
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
Gdyby ktoś się pytał to tak wygląda nowy talisman w c--j na maksa wyposażony i dziś odebrany.
#chwalesie #pokazauto
źródło: comment_4QCrN91DXs6P8FEfvmCt1S0MF992WxKt.jpg
PobierzZastanawia mnie tylko w jaki sposób jest komunikacja on line skoro nie ma żadnej karty sim itp. Salon też nie potrafił mi tego wyjaśnić.
I minusem jest "pierdzenie" z głośników kiedy jest zmiana pasa ruchu bez kierunkowskazu. Za to masaż fotela jest niezastąpiony nawet w mieście na krótkich odcinkach.
@lemansblue: 2 lata jeździłem C3 od nowości i jedyne co musiałem wymienić t wycieraczki po 1.5 roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_Fr2M8wy0a2us6bSwRPJZP0MlH5nYZr0i.jpg
Pobierz