Znowu się zaczyna... Islam to, Islam tamto. Owszem, wielu z tych idiotów czyta Koran i interpretuje go na swój sposób, ale na Boga...Bez przesady. Wszyscy muzułmanie to terroryści? Jasne, gdyby tak było, to świat by już dawno spłonął. W Polsce spokój jest nie ze względu na małą ilość islamistów, a fakt że atak w Polsce nie ma sensu bo po cholerę wysadzać Spodek ? Rzygać mi się chce jak czytam "Wszyscy ciapaci won", "Każdy muzułmanin to terrorysta". Każdy kto wypisuje takie głupoty jest jak ten terrorysta i ma dokładnie tak samo spaczony łeb.
@buleczkowy_potwor: czy gigantyczny.... dyskusyjne - w 2004 roku miał miejsce duży zamach w madrycie, to zdecydowanie widać, zmarło tam 200 osób prawie, ale następne 100 zmarło podczas dwóch ataków w Rosji do której emigranci nie lgną, taki rok.
Dalej widzimy 3 lata kóre się wybijają poza kategorie "niską". W porównaniu z poprzednimi latami i tak jest dobrze. To nie fala emigracji spowodowała wzrosty, bo wtedy rokrocznie byłyby podobne, a wzmożenie
@Zdupcyngiel co to za gownostatystyki mi wysyłasz sam mogę napisać podobne Który z tych ludzi siedzi za zamach terrorystyczny? I kto oprócz arabów wydadza się w tłumie ?
@Zdupcyngiel: akurat procentowo względem ogólnej liczby mieszkańców danej narodowości wcale Polacy nie są w czołówce, tam brylują Irlandczycy. Bierz to pod uwagę. Bo nietrudno jest być największą grupą w kraju, w którym jest się najliczniejszą mniejszością.
@justkilling: Gwarantuję ci, że ilość zamachów będzie wzrastać co roku i już niedługo przebije top poprzedniego stulecia. Dlaczego? Ponieważ muzułmanów jest coraz więcej(niekontrolowana imigracja i znacznie większa dzietność), a także duża liczba radykałów, wrogość wobec nurtów reformacyjnych i przyjmowania zachodniej kultury. Znacznie przewyższająca liczbę tych, którzy kiedykolwiek należeli do skrajnych odłamów IRA i ETA, dodatkowo ich wrogiem nie jest pojedyncze państwo, a wszyscy europejczycy.
@buleczkowy_potwor: będzie. Tylko że muzułmanów w zachodniej europie były znaczne ilości już 20 lat temu, szczególnie w anglii i francji. Głównie zwiększona działalność grup terrorystycznych wpływa na ilość zamachów, ale nie ilość muzułmanów w Europie. zamachy rozpoczęły się niedawno, a napływ muzułmanów trwa dłużej - znacznie dłużej, szczególnie z krajów pokolonialnych, które mają ułatwioną drogę emigracji. Głównym powodem występowania coraz większej ilości zamachów jest działalność grup terrorystycznych w europie.
@justkilling: Prawo dużych liczb. Przy większej ilości muzułmanów, zwiększa się ilość ekstremistów i zwiększa się prawdopodobieństwo zamachów. Napływ muzułmanów trwa dłużej, ale teraz znacząco zwiększyła się ilość przybyszów. Trzeba też pamiętać, że wcześniej spora ilość imigrantów była z bardziej liberalnych gałęzi.
@buleczkowy_potwor: nie do końca jest to prawda z tymi liberalnymi gałęziami. Po prostu kiedyś nie mieli ani pół powodu żeby robić zamachy w europie, wrogu rosji, która wtedy bliskiemu wschodowi zagrażała. Wtedy, o ile dobrze pamiętasz, to rosjanie mieli problemy z bojówkami i terrorystami muzułmańskimi na ich terenie. Zamachy i organizacje terrorystyczne działające w Europie są pokłosiem prowadzonej przez Europę geopolityki mocarstwa. Gdyby nie interwencje zbrojne wojsk członków NATO to
@buleczkowy_potwor: Nie można powiedzieć żeby Europa w tej polityce nie uczestniczyła/sprzeciwiła się/zachowała neutralność. Aktywnie ją wspiera, więc jest to pokłosie bezpośrednich decyzji Europy. Zauważ że nie wszystkie państwa wysłały wojska chociażby do Iraku.
W Polsce spokój jest nie ze względu na małą ilość islamistów, a fakt że atak w Polsce nie ma sensu bo po cholerę wysadzać Spodek ?
Rzygać mi się chce jak czytam "Wszyscy ciapaci won", "Każdy muzułmanin to terrorysta". Każdy kto wypisuje takie głupoty jest jak ten terrorysta i ma dokładnie tak samo spaczony łeb.
#zamach
@boyano: So you say. Jednak liczby mówią coś innego.
Wlk. Brytania:
85 000 osadzonych
w tym 11 000 cudzoziemców (ranking
Dalej widzimy 3 lata kóre się wybijają poza kategorie "niską". W porównaniu z poprzednimi latami i tak jest dobrze. To nie fala emigracji spowodowała wzrosty, bo wtedy rokrocznie byłyby podobne, a wzmożenie
Który z tych ludzi siedzi za zamach terrorystyczny? I kto oprócz arabów wydadza się w tłumie ?
@boyano: Może sam się nie wysadza ale na przykład taki Ted Kaczyński.
Naprawdę nie chce mi się głębiej grzebać w statystykach więc trochę cofnę się w
Daj mi źródło i jeszcze 2 źródła potwierdzające inaczej uznam to za gownoinformacje
Ale skoro uznajesz europol za gównoinformacje to o czym my tu gadamy?
Komentarz usunięty przez moderatora
Dodałem sobie punkt w kalendarzu, za
Komentarz usunięty przez autora
@buleczkowy_potwor: z tym nie wiadomo to obyś trolował xD
Susza suszą, ale w Afryce przewroty i wojny są na porządku dziennym, nie ma co się dziwić że ludzie stamtąd s---------ą.