Znowu się zaczyna... Islam to, Islam tamto. Owszem, wielu z tych idiotów czyta Koran i interpretuje go na swój sposób, ale na Boga...Bez przesady. Wszyscy muzułmanie to terroryści? Jasne, gdyby tak było, to świat by już dawno spłonął. W Polsce spokój jest nie ze względu na małą ilość islamistów, a fakt że atak w Polsce nie ma sensu bo po cholerę wysadzać Spodek ? Rzygać mi się chce jak czytam "Wszyscy ciapaci won", "Każdy muzułmanin to terrorysta". Każdy kto wypisuje takie głupoty jest jak ten terrorysta i ma dokładnie tak samo spaczony łeb.
@Pshemeck: Ty mówisz "nie mają interesu", oni mówią "zginąć ma każdy nie wierzący w allaha" - więc raczej nie o interesy chodzi - to w końcu jak to jest ?? hmmm
@Pshemeck: Argument, że nie wszyscy muzułmanie to terroryści jest zgubny, ponieważ osoby go używające, zakładają podział na dobrych muzułmanów i złych muzułmanów. Prawidłowy podział mówi o silnych i słabych muzułmanach. Ci silni to terroryści, a ci słabi to cała reszta. A łączy ich to, że ci słabi popierają działania tych silnych, ponieważ wierzą w to samo, tylko nie mają wewnętrznej siły do popełnienia podobnego czynu.
@justkilling: Dokadnie, gigantyczny wzrost od fali migracji. Też to zauważyłem kumplu. Biorąc pod uwagę ilość przybywających można się spodziewać znacznych wzrostów, powyżej poziomu obserwowalnego kiedykolwiek. Szkoda, że terror powrócił do europy. Teraz w wydaniu islamskim, które niestety jest wyjątkowo groźne ze względu na znacznie większą ilość ekstremistów.
@Pshemeck: Jak ci utną tą niewierną łepetyne to zrobią przysługe dla ludzkości chyba że wcześniej przekonwertujesz się na Islam, traktowanie kobiety jak psa to takie urocze dla lewaków których traktują jak pożytecznych idiotów.
@Pshemeck: Bardzo mały odsetek muzułmanów nie pochwala terroryzmu islamskiego. Może to nie koniecznie czyni ich wszystkich terrorystami, ale czy będąc biernym w tej sprawie nie jest się współwinnym?
@Pshemeck widzisz ja rzygam na widok takich jak ty baranów. Powiedz mi ilu złych ludzi trzeba żeby zrobić chodźmy to co się stało wczoraj w Manchesterze? I jak odróżnić złego ciapaka od dobrego? To jest obca nam kultura a każde zderzenie kulturowe w historii kończyło się wojna i tym razem nie będzie inaczej. Twój argument dotyczący ataku w spodku jest gowno warty I jak będziemy dalej przyjmować tych podludzi to w
@Zdupcyngiel ataki iry (Irish republican army) na przestrzeni 26 lat porównaj to z ostatnimi 2 latami w Francji i Anglii. Ira walczy o wyzwolenie północnej Irlandii
W Polsce spokój jest nie ze względu na małą ilość islamistów, a fakt że atak w Polsce nie ma sensu bo po cholerę wysadzać Spodek ?
Rzygać mi się chce jak czytam "Wszyscy ciapaci won", "Każdy muzułmanin to terrorysta". Każdy kto wypisuje takie głupoty jest jak ten terrorysta i ma dokładnie tak samo spaczony łeb.
#zamach
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@ciachostko: Każdy terrorysta to mężczyzna. Proponujesz eksterminację mężczyzn? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A po cholere wysadzać się na koncercie pełnym dzieci? Jaki zamach według Ciebie ma sens?
Ira walczy o wyzwolenie północnej Irlandii
@ciachostko: To była odpowiedź do powyższego wpisu.
Ale skoro już o statystykach - to porównaj do strat w ludności cywilnej w Iraku, Afganistanie i Pakistanie w trakcie działań juesej i ich przydupasów.
@boyano: A jak odróżnić dobrego białego od białego, który zgwałci Twoją córkę?