Aktywne Wpisy
tomosano +146
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 46.8% (1243)
- jeszcze jak 14.7% (391)
- Nie 28.7% (762)
- alkohol to moje paliwo 9.8% (259)
Anonek463 +716
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
Wtorek 23 maja, godz 18:00. Royal Wilanów (przy pączkach). Jedziemy w kierunku Góry Kalwarii 75km. Orientacyjna trasa na mapce. Tempo ciut lżejsze niż dzisiaj, prędkość przelotowa około 35 (chyba, że będzie dobry wiatr i chęci to więcej).
Jak będzie padać to odwołuję.
Zasady jazdy wg. @masash
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Ech a ja myślałem że moje prawie 27 coś znaczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
U mnie ostatnio coś pykało przy pedałowania, sprawdziłem każdą stronę osobno i wyszło, że z prawej. Myślałem że łożyska poszły, a to pedał miał za sucho i trochę piasku pod uszczelką. Nasmarowalem i jak nowy :)
A co do AirBike - wcześniej na jednej z ustawek ktoś już narzekał na ich serwis (może @ingvarr_zaag ?). Niby poważna firma z renomą, ale jak widać mają lepsze i gorsze dni.