Wpis z mikrobloga

@snowak zawieź szosę na Michalinki 12. Raz dwa i będziesz miał ogarnięte i nic nie będzie trzaskało :)
U mnie ostatnio coś pykało przy pedałowania, sprawdziłem każdą stronę osobno i wyszło, że z prawej. Myślałem że łożyska poszły, a to pedał miał za sucho i trochę piasku pod uszczelką. Nasmarowalem i jak nowy :)
  • Odpowiedz
@tony_rogalik: Jaki koniec świata! Ale dzięki, przyda się. Jak rano sobie nie poradzę, to na pewno tam zadzwonię i zapytam jak u nich z terminami. Jak na razie w każdym mi znanym sensownym serwisie w Warszawie odprawili mnie z kwitkiem - wszędzie musiałbym czekać po 2 tygodnie :|
  • Odpowiedz
@oskar1100 Jak nie ma problemu to zjawię się dziś z nowym kolegą, który ostatnio nie dał rady. Nogi może jeszcze nie ma, ale dziury pokaże jakby co. A pewnie i tak trzymał się będzie z tyłu. Jak nie da rady to najwyżej z nim zostanę.
  • Odpowiedz
@tony_rogalik: No i rower trafił na Michalinki 12 ;) Znaleźli na szybko kilka problemów, ale jeszcze mają sprawdzić go dokładniej. Jak do tego jeszcze dodać wszystkie usterki, które znalazłem wcześniej sam, to można się załamać poziomem AirBike'a... Dzięki za polecenie, oby tym razem się udało.
  • Odpowiedz