Wpis z mikrobloga

@seisdios: Dokładnie Penaut 5-0 na Lee. Patrząc to G2 zawsze w supporty w banach celuje, ale w next gierce myślę, że albo mu wezmą Lee albo poleci ban, bo koleś może wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dondolan: kiedys jak oglądałem turnieje to jak ktos r----------ł jakims championem to nie bylo szans zeby go dostal i druzyny jakos bardziej chyba targetowały bany, np fizz tabzza(jak jeszcze na midzie gral), kassadin peke, orianna toyza itd
  • Odpowiedz
@seisdios: Dokładnie, nawet w Mistrzostwach Polski takie coś widziałem. OTP Kayle Dawidsonek, nie mógł nawet 1 meczu nią zagrać bo ciągle bany, a tego Lee nie rozumiem :D
  • Odpowiedz
@seisdios: @dondolan: Problem jest taki, ze jak zabierzesz Peanutowi Lee Sina to on dalej ma genialnego Olafa, Gravesa, Eliske, w tym przypadku problem nie lezy w Lee Sinie tylko w Peanucie. G2 wiec nie banuje konkretnych championow tylko raczej style gry (dlatego banuja te shieldujace supporty, bo nie chca, zeby SKT gralo hypercarry). SKT jest tak dobre, ze nie ma wystarczajacej ilosci banow, zeby ich wybanowac :<
  • Odpowiedz
@seisdios: Na early game? To na pewno, ale zobacz, ze w poprzedniej grze Lee mial 100% farm-mode, a i tak SKT zaoralo. To nie championy wygrywaja te gry, to gracze sa za dobrzy, zeby im sie przeciwstawic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz