Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś jeszcze nie zauważył to ja od początku wspieram
User
Activated
Soft
Fork
Tak samo jak deweloper #linux Rusty Russell i zachęcamy wszystkich ludzi w społeczności aby po pierwszym sierpnia uruchamiali tak wiele pełnych węzłów jak to możliwe z oprogramowaniem BIP148 na podkładzie. Trzeba będzie utrzymywać taki węzeł przez co najmniej 2 tygodnie. Po tym okresie aktywujemy Segregated Witness i wszyscy będziemy żyli długo i szczęśliwie będąc bogaczami bitcoinowymi.

To The Moon

“I Support UASF For Segregated Witness” @rusty_twit https://medium.com/@rusty_lightning/i-support-uasf-for-segregated-witness-75d9ef286fe5

#bitcoin #btc #kryptowaluty
p.....4 - Jakby ktoś jeszcze nie zauważył to ja od początku wspieram
User
Activated...

źródło: comment_3XCbFcWSTyYpuFEMggetZYe7nyU3FiAH.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawlo74: Wiemy. A powiedz mi czy utrzymywanie pełnego węzła gdy wszystkie BTC zostaną wykopane będzie umożliwiało zarabianie na transakcjach? Czy to będzie się finansowo opłacało trzymanie takiego węzła? Rozumiem że dla samej idei można trzymać. Ale warto by było też na tym zarabiać.
  • Odpowiedz
A powiedz mi czy utrzymywanie pełnego węzła gdy wszystkie BTC zostaną wykopane będzie umożliwiało zarabianie na transakcjach?

@Krypto_TR: będziesz zarabiał na pełnym węźle gdy wejdzi Lightning Network ale do tego potrzebował będziesz botcoinów. Im więcej będziesz miał tym więcej będziesz zarabiać, ale ty nie masz żadnych bitcoinów tylko alty, więc zapomnij.

@fervi: jak dopadnie mnie wena to może zrobię. Jutro mam assessment a nie zrobiłem jeszcze nawet jednego
  • Odpowiedz