Wpis z mikrobloga

@Im_from_alaska: No już nauczyłem się zabijać tych słabszych gówniaków, ale co z tego jak potem ginę na tych silniejszych a zapisu nie ma :(
@starszy_brat Nie wiem czy nie polecam bo jestem na początku gry, Klimat jest zajebisty, system walki też ale gra jest frustrująca i przygotuj się na tryhardowanie i powtarzanie tych samych fragmentów wiele razy, możliwe że jeszcze się wkręcę nie wiem
  • Odpowiedz
@starszy_brat: ja wziąłem bloodborne razem z plejką, gdzie wcześniej ani nie grałem na konsolach, ani nie wiedziałem co to bloodborne. Po kilkunastu-kilkudziesięciu godzinach ogrania gierka daje dużo satysfakcji :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Zaben1337 to się naucz przebiegać do następnej lampy bez zabijania. Najpierw badań teraz, zbieraj znajdzki a potem sprint do lampy. Pierwsza lokacja jest duża i trudna i lampa daleko. Odblokuję skróty to ponowne bieganie będzie krótsze. Sprawdzona metoda przez wielu
  • Odpowiedz
  • 0
Czy jak zapale gdzieś lampe to zawsze powinna być ona w śnie tropiciela do szybkiej podróży? Zapaliłem lampe w więzieniu i za lasem ze strzelcami, jednak nie są one dostępne w snie tropiciela...
To u mnie jakoś bug, czy tak powinno być?
@Ozdoba, @GrzechuK, @weeman
  • Odpowiedz
  • 0
@scar: tak będą dostępne, ale czasem może być na innym nagrobku

Dzięki. Jesteś super. Sam bym na to nie wpadl:/
Bo niby czemu miałbym szukać w innym miejscu, niż reszta lokacji...
  • Odpowiedz