Wpis z mikrobloga

@Perlite jak różne produkty maja być w tej samej cenie? Np coś za 20 zł 19 zł i 18 zł i 18 zł żeby te dwa tańsze były w tej samej cenie bo tak to za 3 droższe place a nie za dwa? O Ch chodzi? Już kombinują tak z tymi promocjami, chyba mi się odechciewa na nie chodzić...
@Perlite: A co tam jest warte zakupu z rzeczy pielęgnacyjnych? Słyszałam że krem pod oczy z Alterry jest fajny :) Liczą się też różne akcesoria pielęgnacyjne typu jakaś szczotka do twarzy albo golarki?
@Perlite no cóż przejdę się i zobaczę raczej nie lubię żadnych kremów z Rossmanna chciałam raczej taniej zrobić zapas rzeczy w stylu płyn micelarny żel do twarzy może fajna maska a jak wszystkie 3 maja być w tej samej cenie to się nie uda :)
Pracuję w #rossmann więc wytłumaczę.
# 2+2 obowiązuje z aplikacją klubu rossman.
# na jednej aplikacji mozecie zrobic tylko jedną transakcję 2+2, później obowiazuje promocja 2+1 (jest to promocja dla wszystkich klientów nawet tych bez klubu rossmann). Jesli chcecie skorzystac ponownie z promocji 2+2 musicie miec drugą aplikacje np. Swojej mamy i na nowym paragonie zrobic zakupy.
# tak, trzeba kupic rozne produkty, ale nie trzeba w tej samej cenie. Chodzi tu
@m_dej tak właśnie myślałam czytając regulamin ale robiąc zakupy przez aplikację nie wbija promocji 2+2 jeśli produkty są różnej ceny (minimalna różnica) i liczy jako 2+1.
@Perlite nie możliwe. 2+1 wchodzi bez aplikacji i jeszcze wtedy, kiedy juz uzylas aplikacji, zeby kupic jeden zestaw. Ceny mogą sie różnić. Mozesz kupic krem za 20 zl, plyn micelarny za 17, tonik za 10 i maseczke za 5 i promocja ci wejdzie. Tylko wyzeruja sie te najtansze. Nie jest to mozliwe, ze u mnie w sklepie tak wchodzi, a w innych nie. Chyba, ze informatycy cos spieprzyli i znowu nie wyrobili