Aktywne Wpisy

DrMagK2 +256
Moje miasto takie piękne XD

plottwist +634
Ogólnie jestem przerażony tym wypadkiem na A1 i mega fajnie, że na wykopie ludzie chcą sprawiedliwości, za to co spotkało tą rodzine, różne wypadki widziałem i po prostu klikam, oglądam i zamykam ale tutaj jakoś to siedzi we mnie i cały czas sprawdzam jakieś nowe info. Na yt bandyci drogowi jest wstawiony gif z przybliżenia kamerki z auta jadącego z naprzeciwka, spowolniłem to trochę i zobaczcie jak dość dobrze wygląda moment uderzenia.

Fuk yis. Wczoraj jakieś haxxory zrobiły nam wjazd w kakaowe wrota a dzisiaj się okazało, że inwestycja w prehistoryczne technologie się opłaca. Nasz błyszczący nowością kompilator C++ z 97 roku nagle przestał działać (jakaś aktualizacja Windy), wyjebuje access violation na skompilowanej aplikacji to tu, to tam xD Nie działa na żadnym Win 10 już. Kolejny poziom długu technicznego został osiągnięty - teraz kodzimy przez zdalny pulpit na kompie z postawionym XPkiem. Ktoś przebija? xD
A pierwsza pracę to nawet po roku, bo wtedy najszybciej się uczysz
@Dzonzi: Modernizację tutaj trzeba robić już prawie że na gwałt, ale panie - pjenionszki to kosztuje a kupony odcina się tak miło i prosto xD Klienci som? No to jedziemy dalej! Wyskoczy w końcu jakiś startup z krzaków pompowany zachodnim kapitałem i #!$%@? nas jak gówno wrzucone w wentylator, i tyle z
Ale jakbym wtedy zmieniał co 2 lata, to bym był teraz do przodu kilkadziesiąt tysięcy złotych.
@simia szczerze wątpię, żeby jakakolwiek firma zagwarantowała mi taki rozwój jak zmiana pracy. A wszędzie mnie cenili i dostawałem regularne podwyżki.
@Yahoo_: U mnie to prezes dając umowę na czas nieokreślony zapewne się modli żebym ja zapomniał się o kasę upominać xD Tymczasem ja się po prostu waham, czy się szarpać o podwyżkę czy jebnąć wypowiedzeniem i dlatego siedzę cicho xD