#anonimowemirkowyznania Jestem zwyczajną dziewczyną lvl 22. Mirki macie jakiś znajomych płci przeciwnej?Chciałabym poznać kolegę z którym mogłabym czasem gdzieś nawet wspólnie wyjść do kina, do pubu czy pospacerować. O ile nie ma problemu ze spotykaniem się w większej grupie o tyle jak już spotykam się z jakimś bez innych osób to zaraz jest podrywanie, nie mówiąc o innych próbach. Naprawdę niebieskie paski nie chcielibyście mieć po prostu od tak znajomą?
@AnonimoweMirkoWyznania: A po co taka znajoma? Jesteś taka interesująca i zajmująca, że warto kolegą zostać?
warto mieć kobietę przyjaciółkę, ale budowa takiej relacji trwa nie krócej i nie jest łatwiejsza niż stworzenie romatycznego związku. Więc to nie jest tak że chciałoby się albo nie.
@AnonimoweMirkoWyznania Ja miałem i było super. Całkiem inne spojrzenie na świat mimo tych samych upodobań (muzyka, filmy, polityka, hobby). Ale wiesz, koniec końców gdy ktoś wchodzi w zwiazek zaczynaja się problemy..
@AnonimoweMirkoWyznania: Mam taką znajomą, która wierzy w przyjaźń między kobietą a mężczyzną. Ma kilku przyjaciół z którymi regularnie ma afery, bo "im się wydaje". Z punktu widzenia mężczyzny - nie, dajecie panie takie sprzeczne sygnały, że #!$%@?ć można - albo zachowujecie się tak, jakbyście chciały czegoś więcej (jak facet traktuje Was normalnie) albo robicie aferę, bo facetowi zaczęło zależeć. To się po prostu nie może udać.
@AnonimoweMirkoWyznania: no ja w sumie mam parę kumpel, ale to są znajomości, które trwają latami i znamy się, jak łyse konie, a i tak gdzieś się zawsze pojawiały, choćby śladow ilości podrywu. Nie unikniesz tego, a wszystko zależy od tego czy postawisz sprawę jasno, nikt się nie będzie domyślał co masz w głowie.
Jestem zwyczajną dziewczyną lvl 22. Mirki macie jakiś znajomych płci przeciwnej?Chciałabym poznać kolegę z którym mogłabym czasem gdzieś nawet wspólnie wyjść do kina, do pubu czy pospacerować. O ile nie ma problemu ze spotykaniem się w większej grupie o tyle jak już spotykam się z jakimś bez innych osób to zaraz jest podrywanie, nie mówiąc o innych próbach. Naprawdę niebieskie paski nie chcielibyście mieć po prostu od tak znajomą?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: sokytsinolop
Jesteś taka interesująca i zajmująca, że warto kolegą zostać?
warto mieć kobietę przyjaciółkę, ale budowa takiej relacji trwa nie krócej i nie jest łatwiejsza niż stworzenie romatycznego związku. Więc to nie jest tak że chciałoby się albo nie.
Całkiem inne spojrzenie na świat mimo tych samych upodobań (muzyka, filmy, polityka, hobby).
Ale wiesz, koniec końców gdy ktoś wchodzi w zwiazek zaczynaja się problemy..
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop