Aktywne Wpisy
iwunio +134
Słuchajcie tego bo mnie już nosi od tygodnia i nie mam się komu wygadać, otóż wspólnik w grudniu zeszłego roku jadąc busem uderzył w barierki ma moście w gminie X, już pomijam fakt tego że droga była nieposypana i nieodśnieżona za co też de facto gmina odpowiada (jechał 29km/h, mamy zapis z GPSu) ale #!$%@?, niech będzie wzięliśmy winę na klate. Ubezpieczyciel wypłacił z OC 65k gminie, no i wydawałoby się wszystko
Bangos +142
Śmiechu warte, chłop dostał kondomy na 18stke i nigdy ich nie użył. Już dawno straciły ważność przydatności tak samo jak chłop
#przegryw #samotnosc #depresja #samobojstwo #blackpill
#przegryw #samotnosc #depresja #samobojstwo #blackpill
Jestem zwyczajną dziewczyną lvl 22. Mirki macie jakiś znajomych płci przeciwnej?Chciałabym poznać kolegę z którym mogłabym czasem gdzieś nawet wspólnie wyjść do kina, do pubu czy pospacerować. O ile nie ma problemu ze spotykaniem się w większej grupie o tyle jak już spotykam się z jakimś bez innych osób to zaraz jest podrywanie, nie mówiąc o innych próbach. Naprawdę niebieskie paski nie chcielibyście mieć po prostu od tak znajomą?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Rację ma @Daniel_Magical_DYMY_HERE. Z babami jak chcesz je poderwać trzeba gadać w inny sposób niż wtedy, gdy chcecie od nich tylko koleżeństwa. Rozmowa jak z kumplem to prosta droga do friendzone.
Zaakceptował: Asterling