Mówiąc z własnych doświadczeń tarczyca utrudnia, ale można i z chorą tarczycą być wyrzeźbionym konkretnie, a można być też upasionym i zwalać winę na hormony. To, że jest trudniej nie znaczy, że się nie da
Mówiąc z własnych doświadczeń to się z tym zgadzam. Jednak słyszałem, że nie wszystkim jest tak łatwo później wrócić do normalnej sylwetki, więc nie używam mojego przykładu.
Natomiast był taki okres, że miałem ekstra kilkanaście kg, schudłem
@TiempoSanto: Nie zdawałam sobie sprawy jak same dodatkowe kilogramy mogą zmienić rysy twarzy i sprawić że buzia młodej dziewczyny zaczyna przypominać 35+ letnią Grażynkę po dwóch ciążach. Mam znajome, przed 30-stką, zmarszczek prawie nie ma - a dodatkowe kilogramy też właśnie tak dodają im lat.
@LiuKang: smiejesz sie ale teraz to juz choroba cywilizacyjna xd a kobieta dowiaduje sie o tym jak po latach przestaje brać tabletki antykoncepcyjne bo chce zajść w ciąże xd nagle cały system hormonalny sie wali. Nie wiadomo czy miała tak wczesniej czy to przez tabletki. Do tego większość ludzi ma teraz nadwagę, jeśli nie wynieśli z domu dobrych zasad żywienia, głownie przez wszechobecne tanie przetworzone zarcie i cukier we wszystkim,
@strzyga7: Nadal jest wyjątkową ładną dziewczyną, ale jednak jako szczupła prezentowała się lepiej. Tym bardziej że przyzwyczaiła widzów to swojej prezencji delikatnej, filigranowej Królowej Smoków.
Nie zdawałam sobie sprawy jak same dodatkowe kilogramy mogą zmienić rysy twarzy i sprawić że buzia młodej dziewczyny zaczyna przypominać 35+ letnią Grażynkę po dwóch ciążach.
@koralowiecc: Ona ma 30 lat. To nie jest młoda dziewczyna.
Komentarz usunięty przez autora
Nie, to nie photoshopka.
Chloe n--------a testosteron by wyglądać jak Olimpjka z lat 50tych z ZSRR.
https://twitter.com/boudelaires/status/781829014054928384?lang=en
Mówiąc z własnych doświadczeń to się z tym zgadzam. Jednak słyszałem, że nie wszystkim jest tak łatwo później wrócić do normalnej sylwetki, więc nie używam mojego przykładu.
Natomiast był taki okres, że miałem ekstra kilkanaście kg, schudłem
@AmonGoeth: Porównaj teraz zdjęcie do którego zlinkowałeś na twitterze i to które wrzucił @Mooty. Jak najbardziej photoshopka.
Mam znajome, przed 30-stką, zmarszczek prawie nie ma - a dodatkowe kilogramy też właśnie tak dodają im lat.
@XenuneX: Wyglada jak mloda Grazyna
Komentarz usunięty przez autora
Tym bardziej że przyzwyczaiła widzów to swojej prezencji delikatnej, filigranowej Królowej Smoków.
@koralowiecc: Ona ma 30 lat. To nie jest młoda dziewczyna.