Wpis z mikrobloga

@krzysiek944

Mówiąc z własnych doświadczeń tarczyca utrudnia, ale można i z chorą tarczycą być wyrzeźbionym konkretnie, a można być też upasionym i zwalać winę na hormony. To, że jest trudniej nie znaczy, że się nie da

Mówiąc z własnych doświadczeń to się z tym zgadzam. Jednak słyszałem, że nie wszystkim jest tak łatwo później wrócić do normalnej sylwetki, więc nie używam mojego przykładu.

Natomiast był taki okres, że miałem ekstra kilkanaście kg, schudłem
  • Odpowiedz
@TiempoSanto: Nie zdawałam sobie sprawy jak same dodatkowe kilogramy mogą zmienić rysy twarzy i sprawić że buzia młodej dziewczyny zaczyna przypominać 35+ letnią Grażynkę po dwóch ciążach.
Mam znajome, przed 30-stką, zmarszczek prawie nie ma - a dodatkowe kilogramy też właśnie tak dodają im lat.
  • Odpowiedz
@LiuKang: smiejesz sie ale teraz to juz choroba cywilizacyjna xd a kobieta dowiaduje sie o tym jak po latach przestaje brać tabletki antykoncepcyjne bo chce zajść w ciąże xd nagle cały system hormonalny sie wali. Nie wiadomo czy miała tak wczesniej czy to przez tabletki. Do tego większość ludzi ma teraz nadwagę, jeśli nie wynieśli z domu dobrych zasad żywienia, głownie przez wszechobecne tanie przetworzone zarcie i cukier we wszystkim,
  • Odpowiedz
Nie zdawałam sobie sprawy jak same dodatkowe kilogramy mogą zmienić rysy twarzy i sprawić że buzia młodej dziewczyny zaczyna przypominać 35+ letnią Grażynkę po dwóch ciążach.

@koralowiecc: Ona ma 30 lat. To nie jest młoda dziewczyna.
  • Odpowiedz