Aktywne Wpisy
UWAGA! NAGRODY DO WYGRANIA - DOŁĄCZ DO WYZWANIA #orlenbikechallenge
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
spirityfree +11
Mamy od 42 lat najniższe bezrobocie w #uk - 4.6% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ciekawostki #emigracja #pracazagranica #praca
@trustME: tak, London jebnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niemcy od dawna próbują przejąć to do Frankfurtu i jak będą chcieli to tak dojebia uk że Londyn zostanie totalnie zmarginalizowany
@ziolo86: nie jebnie ale osłabnie. Jeśli nowe prawo uderzy finansowo w firmy z City oczywiście wiele z nich będzie szukać alternatyw. A te z reguły będą niekorzystne dla gospodarki UK.
CO XD
konserwatyści mają obecnie najwyższe poparcie od czasów końca IIWŚ
Pomyśl logicznie - po co Tereska zarządziła przedterminowe wybory ? Nie musiała tego robić.
Dziwnym zbiegiem okoliczności Farage zapadł się pod ziemię, a przecież zwłaszcza teraz powinno go być pełno.
Mało tego parlament mówi wprost, że referendum nie jest wiążące.
Ps. Prawda jest
Pomyśl logicznie - po co Tereska zarządziła przedterminowe wybory ? Nie musiała tego robić.
Pewnie po to by wykorzystać falę na której się znajduje.
Dziwnym zbiegiem okoliczności Farage zapadł się pod ziemię, a przecież zwłaszcza teraz powinno go być pełno.
Farage osiągnął swój cel i nie wiem czemu miałby się teraz jakoś szczególnie udzielać.
Mało tego parlament mówi wprost, że referendum nie jest wiążące
WB to nie Irlandia, to za poważny
A tutaj masz info, jak bardzo UK może srać na wyniki referendum:
http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-vote-eu-referendum-not-legally-binding-supreme-court-legal-challenge-article-50-a7418706.html
Na moje scenariusz może wyglądać tak, że Tereska celowo robi wybory żeby #!$%@?ć, wtedy następny rząd powie że nie będzie się stosował do referendum poprzedniego rządu... A jak wygra wybory to dalej będzie coś kombinować.
Bo jak to drugie, to możemy założyć, że chłodny maj w tym roku zawdzięczamy brexitowi.