Pierdyliard
#kotlin #java #google #programowanie #humorinformatykow

Kto by pomyślał że Google kupi Kotlin?!
Trzeba było kupić ich akcje wcześniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

48
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Pierdyliard
@TwigTechnology: Tortex brzmi zupełnie jak nazwa kryptowaluty. Może się da coś zarobić.
21
adios
@Pierdyliard: Teraz Maspex kupi Google, żeby odzyskać prawa do marki. Tak będzie
16
Pierdyliard
@MiroslawWypok: U mnie nie...
6
Pierdyliard
5
nachteil
@MiroslawWypok: @Pierdyliard: Ale wiecie, że google personalizuje wyniki i jeśli ktoś jest miłośnikiem przetworów warzywnych, to dostanie wysoko wyniki z keczupem, a jak ktoś kodzi po nocach, to dostanie te związane z programowaniem? :o
5
N.....s
N.....s
@Pierdyliard: A jak wpiszesz kotlin.com to otwiera Ci się strona gminy Kotlin :> Ale namieszali :/
4
MiroslawWypok
@nachteil: No jakoś nigdy nie szukałem ketchupu na Google, a programuję i jakoś pierwszym wynikiem był ketchup. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
nachteil
U mnie działa

@plastik:
1
GotoFinal
@Pierdyliard:
@pan_hrabia:
Tak dla jasności:
google nie kupuje ani kotlina, ani jetbrains, tylko wybrali jako jeden ze wspieranych języków androida.
1
p.....a
p.....a
@GotoFinal: co? Chyba nie czytales komentarza do ktorego sie odnosze ;)

1
Saeglopur
@Pierdyliard Gmina 7 tys osób niedaleko Poznania - oni nie wiedzą na jakim złocie siedzą :D Bankowo keczupy chciały wykupić a teraz to :D Jakiś syn wójta wyszedł na tym lepiej niż na Bitcoinie i pewnie nawet nie wie xD Tak wygląda prawdziwa Dolina Krzemowa w Polskim wydaniu! :)
1
TwigTechnology
/me sprawdza czy jest szansa zarobić na Torteksie.

@Pierdyliard
0
MiroslawWypok
@Pierdyliard: No wcale nie można ich znaleźć na Google... tylko po wpisaniu pierwszym wynikiem jest ketchup.
0
p.....a
p.....a
@adios: chyba nie google tylko jetbrains, mysle ze maspex byloby na nich stac ;D
0
MiroslawWypok
@Pierdyliard: No trochę dziwne, żeby ktoś szukał polskiej marki ketchupu na innej niż polskiej wersji Google. Większe zainteresowanie będzie miał język programowania. :)
0
plastik
@nachteil: @Pierdyliard: wyniki są spersonalizowane:
0