Aktywne Wpisy
Gogoli90 +437
Cześć, potrzebuję kilku odpowiedzi do ankiety związanej z moją pracą magisterską. Dlatego dla motywacji #rozdajo .Wygrana osoba zgarnia 100zł BLIKIEM.
Losowanie jednej osoby z plusujących ten wpis przez mirko.pro . Dodatkowo proszę wszystkich plusujących o wypełnienie tej ankiety. Losowanie w piątek (17.05) o 20:00
Link do ankiety: https://forms.gle/8pU3c3EJypK4F7yc7
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa
Losowanie jednej osoby z plusujących ten wpis przez mirko.pro . Dodatkowo proszę wszystkich plusujących o wypełnienie tej ankiety. Losowanie w piątek (17.05) o 20:00
Link do ankiety: https://forms.gle/8pU3c3EJypK4F7yc7
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa

altenos +270
Pamiętam jak byłem mniejszy to sam proponowałem matce żeby mnie zapisała na jakieś aktywności, lub kupiła mi cos, co mnie interesowało i mogłoby stać się moim hobby, ale nie, zawsze było „a po co ci to?”, „chwilę pochodzisz i przestaniesz”, „szkoda pieniędzy”.
#przegryw
#przegryw

![Strzelanina we Francji. Dwóch funkcjonariuszy nie żyje [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/82b1a25dbc9bff8aa82c6e393c76f11efedf3078c1faba64482e9a7b5b8f6bfc,q70.png)

kurde, nie rozumiem tego bólu dupy i publicznego manifestowania swojego ZAŻENOWANIA czyjąś rozmową z innym człowiekiem w aplikacji do poznawania się i bzikania. ja rozumiem, że konto na wykopie to od razu -10 do podrywu, ale moim zdaniem tekst o koszulce i ratowaniu Gotham był jak najbardziej spoko. Zakładając, że laska miała koszulkę z logiem Batmana naturalna była gadka o superbohaterach. Temat łatwy, przyjemny, który można dobrze rozwinąć i ciągnąć godzinami. Podryw to moim zdaniem nie jest w zdecydowanej większości prężenie swoim muskułów intelektualnych na temat poezji francuskiej, polityki czy geopolityki morza japońskiego. Podryw to moim zdaniem takie działanie, które ma na celu zwrócić pozytywną uwagę na siebie. Zainteresować, zaintrygować sobą: "fajny gościu, pogada o batmanie. nie jest nudziarzem, gada mi się z nim spoko, chętnie go poznam bardziej". O tym, że taki tekst był strzałem w dziesiątkę świadczy ostatnia wiadomość z drugiego screena. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja osobiście nigdy nie rwałem na tematy polityczne, laski które lubią takie tematy raczej nie są w moim kręgu zainteresowań, ale nie można mieć sztywnej ramy gadki i podrywu do każdej laski. xD Po to są jakieś tam szczątkowe informacje na tych portalach, po to są zdjęcia aby na ich podstawie oprzeć chociaż początek znajomości :D
Nie wiem jak robią to zażenowani specjaliści od podrywu z wykopu, ale pewnie zdecydowana większość nie miałaby szans (a pewnie część by bardzo chciała) ratować z tą laską Gotham. Cokolwiek by to znaczyło.
ale nie, HURR DURR, mam nadzieję, że przejdzie ta nowelizacja ustawy o podrywaniu i laski wyrywać będzie można tylko posiadając licencję rasowego podrywacza podpisaną przez Johnego Bravo, bo serio niektórzy to nie mają wyobraźni, doświadczenia ani charyzmy aby wyrywać laski, na przykład gadają o super bohaterach.
i #!$%@?, plusują takie komentarze stulejarze walący w piwnicy konia do rysowanych 12 latek i kucyków pony, goście od nofapchallenge czy typiarze od tfwngf święcie przekonani, że laski lecą tylko na hajs i że każda się puszcza na boku. Specjaliści od podrywu z portalu wykop.peel
#boldupy #zalesie #podrywajzwykopem #gownowpis #przemysleniazdupy #takaprawda
"ona po prostu miała ochotę z nim flirtować i on musiał jej się spodobać" o jaaa. faktycznie, szczęściarz.
z własnego doświadczenia wiem, że dobra gadka przy przeciętnym wyglądzie działa bardzo dobrze. Zakładając, że tinderuje się osoby, które Ci się podobają to w czym problem :)
Nie rozumiem wrzawy. Spoko rozmowa (chociaż ja screenów nie wrzucałym do sieci), spoko flirt. Jak można się tego czepiać? Fajnie, że heheszki się udały i dziewczyna podchwyciła temat.
dla mnie żona mojego wykładowcy to pasztet. i mi się nie podoba. mojemu wykładowcy się podoba. i spoko. co nie zmienia
Mnie też dopadła ława oburzonych cipeuszy :D
https://www.wykop.pl/wpis/22574429/haa-patrzcie-cipeusze-d-pierwszy-dzien-i-szablonik/