Wpis z mikrobloga

@ufieoy: IMO bez sensu, możesz mieć 8 złotych kart... za cenę tych kart kupisz skład z 8 złotymi który będzie bił na głowę ten. Ja w moim składzie wymieniam tylko 3 piłkarzy na srebrne bestie i tyle.
  • Odpowiedz
@PanProfesor: nie mam jak wpasowac 3 srebrnych kart do podstawowego skladu, bo to hybryda 3 lig, a chce zrobic uzytek z tego Jensena, bo dobra karta a lezy w klubie od pol roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PanProfesor: z MLS nie ma, a chcialem pograc tym Zardesem, wiec to jedyna opcja aby miec max zgrania. Pewnie za brazowego bede wpuszczal IF Martineza, genialny napastnik z MLS, ale nie ma jak go polaczyc na max zgrania od poczatku meczu.
  • Odpowiedz
@ufieoy ja kiedyś jak były podobne wymagania to zrobiłem hybryde bpl i Championship. Oparta głównie na anglikach. Agbonlahor, if gayle, if vibe (rewelacja). Do tego if dele lallana, rooney itp
  • Odpowiedz
@nith: Tak, tylko 95% ludzi nie dopasuje ich do składów. A zmieniać cały skład tylko po to żeby zagrać jedną ligę weekendową jest trochę bezsensu moim zdaniem, szczególnie teraz gdzie ceny wariują.
  • Odpowiedz