Wpis z mikrobloga

Jeszcze jedna ciekawostka, ostatnio utrzymuje się że Magda sama się oswobodziła, skopała pielęgniarkę itd.

Jak ustalił reporter TVP Info, pielęgniarze przywiązali niespokojną 27-latkę do łóżka. Jednak w pewnym momencie pielęgniarka odwiązała kobietę, która chciała skorzystać z toalety. - Nagle skopała towarzyszącą jej pielęgniarkę. I, niestety, wyskoczyła przez okno - relacjonował lekarz, który miał z nią kontakt

A 3 dni temu co innego mówili.
#magdazuk
  • 32
@kozborn: Dla mnie podejrzane są zeznania pielęgniarki która twierdziła że w dramataycznym momencie udało jej się złapać Magdę za nogi ale się wyśliznęła.

Na moje mogło być tak, że ona chciała zamanifestować iż może skoczyć z okna, staneła w nim a pilęgniarka spanikowała, chwyciła Magdę za nogę i ofiara straciła równowagę no i spadła :/
@szybkijakpoybany: nie pisałam, że nie było bandaży, to tylko była odpowiedź na czyjś post, że przywiązali ją ręcznikami. Ja nie mam telewizji, więc nie wiem, co tam dany reporter ustalił ;) Dla mnie logiczne, że bandaże lepiej sprawdzą swoją rolę od ręczników, stąd moja odpowiedź. Na igraszki się raczej nie umówimy, ale na skuteczność bandaży możemy ;)
@OrientalnaSalsa: gdzieś tu ktoś wrzucał link z tym reprterem jak pokazuje łóżko i nandaże, ale już w tym zamieszaniu raczej nie do odnalezienia. Mi się wydaje, że były i bandaże ręczniki. Ktoś coś źle przetłumaczył, niedopowiedział i się rozeszło po mediach.
A co do drugiej sprawy. No coż...ok niech będzie dobre i co ( ͡° ͜ʖ ͡°)