Aktywne Wpisy
keep_movin +106
Mirko, jak długo toczą się postępowania z powodu molestowania?
Zastanawia mnie to, bo minęło już 19 miesięcy odkąd @wolfKida była rzekomo molestowana przez tatuatora, a chyba wpadłaby pochwalić się na mirko jak wygrała sprawę, prawda?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn
Zastanawia mnie to, bo minęło już 19 miesięcy odkąd @wolfKida była rzekomo molestowana przez tatuatora, a chyba wpadłaby pochwalić się na mirko jak wygrała sprawę, prawda?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: beka
Pobierz
slec22 +55
Zwolnili mnie dzisiaj z roboty daj ktoś plusa na pocieszenie
#pracbaza #pracait #programista15k #testowanieoprogramowania
#pracbaza #pracait #programista15k #testowanieoprogramowania
źródło: pepe
Pobierz

#anime #kiciochpyta
Myślę że "mógłby ktoś polecić anime z tego sezonu w stylu SNK i ReCreators, które uważam za świetne; pozycje ecchi, shouneny, okruchy życia odpadają" zamiast "coś fajnego" bardziej by tutaj pasowało.
I tak jak wyżej napisałem - SNK jest średnie. Dupy nie urywa i jest typowym shounenem, którego nie podobno nie lubisz. Zaprzeczasz sam sobie.
Wielu ludzi ominęło tę baję łukiem, bo postaci są robione w CGI, ale tak jak to bolało przy Ajinie, który skupiał się na akcji, tak w Kado jest to niezauważalne, gdyż widz bardziej skupia się na dialogach.
Cała fabuła skupia się na kontakcie ludzkości z bytem Anizotropicznym, który postawił sobie za zadanie "popchnąć ludzkość do przodu". Bardzo spoko
źródło: comment_WekFjHw2z24tLttkdWKeRWBdtBj1WVQO.jpg
PobierzDla mnie SNK jest dobre i przyjemnie przy nim spędzam czas, mnóstwo osób czekało 4 lata an 2 sezon, więc to nie tylko moje zdanie, a pierwszy był hitem sezonu. Handluj z tym.
Co do shonenów to miałem na myśli bajki w których grupa bohaterów przez 500 odcinków ratuje świat i są tworzone z myślą o przedziale
https://myanimelist.net/anime/25777/Shingeki_no_Kyojin_Season_2
Klasyczne ecchi, gdzie główny bohater poznaje boginię i walczą ze złem.
Chińskie anime o profesjonalnym graczu online MMO, który kończy karierę i zaczyna grać na nowym serwerze swojej ulubionej gierki forfun.
Oglądałeś OreImo? No to masz OreImo vol 2 z lepszą siostrzyczką. xD
No 2 sezon Boku no Hero xD