Wpis z mikrobloga

@DenverPn: teraz nie ma co sprawdzac tylko wieczorem albo w weekend jak ludzie ogladaja bo wtedy slyszalem ze nie da sie ogladac 1x22. Ten provider jest drozszy bo az 15dolcow na miesiac ja mam na rok rapida i wychodzi 6 funtow miesiecznie czyli polowa. Rapid ma forum i jak masz problem z ustawieniem czy ogolnie wszystkim to zaraz ktos odpowiada. Mozesz zaproponowac nowe kanaly itp. Do tego jest jdszcze VOD.
  • Odpowiedz
@DenverPn: jest epg dla kazdego kraju. Na forum jest gosciu co sie tym zajmuje. Ja osobiscie mam swoja liste z programami ktore ogladam.

Do rapida minimum te 15Mb/s lacze trzeba miec. ogladalem na 9mb ale nie bylo w 100% komfortowo. Teraz lapie 15 po wifi i nie scina ani na sekunde. Jak komus bufferuje to ma cos zle ustawione. Albo mikrofale wlaczona obok routera;). Rapid nie ma konkurencji teraz jesli
  • Odpowiedz
@DenverPn: nie, tzn. myslalem nad tym ale po dniu testowym 1x22 bylem tak zachwycony jakoscia obrazu ze sobie darowalem ( ͡° ͜ʖ ͡°) w zestawieniu z weeb czy iptvlive to obraz zyleta, z iptv mialem taki problem zemi wieszalo kodi na openelec a bylem zbyt leniwy aby zmieniac caly system
  • Odpowiedz
@snowboarder: no tez po dzisiejszym godzinnym testowaniu uwazam ze 1x22 jest mega (teraz jade na darmowej liscie by @Wojtu ale jest niestety z nia coraz gorzej i trzeba szukac po kanalach zeby ktorys zadzialal...)

Chodzi o to ze jest duza roznica w cenie miedzy 1x22 a rapidem wiec jak maja taka sama jakosc to po co przeplacac ;P

Dziwne jest to ze np 1x22 nie ma w ogole w
  • Odpowiedz