Aktywne Wpisy

badreligion66 +324
źródło: temp_file6064531633531521546
Pobierz
Fennrir +151
Nie żebym był fanem Stanowskiego, ale w kwestii powalonej ilości reklam przed seansami ma stuprocentową rację, tymczasem lewoskrętne wykopki od dwóch dni bronią zachłannych korporacji tylko dlatego że "hurr durr stanoski pisowiec". Pewnie jak Stanowski skrytykuje że te same ciastka w Polsce mają mniejszą gramaturę niż w Niemczech albo elektronika jest droższa niż na zachodzie to wychodki też będą bronić tej patologii byleby mu dowalić xD
#stanowski #kanalzero #kino #bekazlewactwa #bekazpodludzi
#stanowski #kanalzero #kino #bekazlewactwa #bekazpodludzi
źródło: l74acc5sczxc1
Pobierz

https://www.facebook.com/gallus.marcin/posts/260152407784127
Muszę to napisać w końcu, bo zaraz trafi mnie szlag. Oberwie mi się za to? Mam to gdzieś. Na początku ukrywam wszystkie posty na swojej tablicy, bo sprawa Magdaleny Żuk jest jeszcze bardziej skomplikowana, niż mogłaby się wydawać.
To, co napiszę, robię to pierwszy raz publicznie.
Wiele lat temu miałem osobisty kontakt z modelką, która najprawdopodobniej została zamordowana (zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach). Nikt nie podejrzewał Jej o żadne ciemne powiązania, dlatego, że miała za cel mylić otoczenie w związku z tym, iż jest z jednym z kapłanów sekty satanistycznej. Jeśli już ktoś wyobraża sobie satanistyczny typ osobowości i widzi mroczne uwikłania - jest w błędzie. Prawdziwy satanizm, który funkcjonuje w businessie, na rynku muzycznym, w agencjach modelek, etc. nie ma nic wspólnego z tym, co widzimy z reguły np. w internecie.
Bohaterka, o której mowa, zachowywała się identycznie, jak w.w. Magdalena Żuk. Różnica była taka, że Jej udało się na jakiś czas uciec. To, co mi jednak zostawiła w wyznaniu, pasuje niemal identycznie do najgłośniejszej sprawy w Polsce, gdzie niemal wszyscy ośmieszają organy ścigania, agencje detektywistyczne, bądź służby ze specjalnymi włącznie.
Magda (tak się składa, że miała identycznie na imię) uciekła w chwili, gdy miał odbyć się na Niej jeden z ostatnich rytuałów satanistycznych. Ktoś uzna to za nadużycie? Proszę bardzo. Tylko przeczytajcie do samego końca.
Magda była zwykłą i normalną, i niemal niczym nie wyróżniającą się dziewczyną. To, co Ją zgubiło, to pragnienie rozwoju swoich pasji, m.in. w modelingu. Bardzo szybko zaadaptowała się w środowisku. Wszystkie kontakty, które nawiązała, miały powiązania z jednym końcowym, jakimi są ludzie na codzień zajmujący się pośrednictwem w handlu żywym towarem. Przecież business musi się na czymś kręcić.
Pewnego dnia zaproponowano Jej wyjazd do... Egiptu. Przed czym uciekła, gdy już była na miejscu? Przed rytualną orgią. Różnica między Nią, a Magdaleną Żuk była taka, że kobieta o której piszę... wyrwała się cudem od towarzystwa, które Ją ścigało. Byłem wtedy żółtodziobem, który nie wiedział, jak się zachować.
Dlaczego piszę akurat o tym przy tej okazji? Sprawa jest oczywista. Nie mogę już patrzeć na przekazy medialne. Każdy, kto chce dotrzeć do znanych faktów, wie dobrze o tym, że Magda nie była sama udając się do Egiptu. Wszystko było zaplanowane już o wiele wcześniej. Dodać do tego fakt interesujących powiązań, układanka nabiera logicznego kształtu. Problem polega na tym, że z niezrozumiałego powodu media jakby starały się współpracować z tymi, którym zależy na tym, aby było cicho o sprawie.
Dlaczego? Odpowiedź jest banalnie prosta. Chodzi o dygnitarzy z Śląska, którzy mają szerokie powiązania i kontakty, a nawet więzy rodzinne z towarzystwem Magdaleny Żuk. Wszyscy znali się bardzo dobrze i nawet razem fotografowali się. Internet nie krzyczy od plotek. Internet wskazuje na fakty!!! Zdjęcia, wpisy... wszystkie prowadzą do jednego. Ofiara nie należała do świętych. Broń Boże, nic tu nie sugeruję. Jednak Jej towarzystwo już nie ukrywało się z pewnymi poglądami. Pomijając już kwestie polityczne, które pojawiają się w tle, jeden z kolegów wręcz afiszował się satanistycznymi treściami, np. o rytuałach na dziewicy.
Wracając do kwestii w.w. satanistki? Zadałem pytanie. Dlaczego w tej sprawie Policja nic nie robi? Oni tak po prostu handlują narkotykami na legalu, bez tajemnicy prowadzą kluby z burdelami obok? Dlaczego nie reagują na handel ludźmi, jeśli bez problemu można dostać na nich dowody? Odpowiedź była prosta: boją się, są przerażeni; gdy chodzi o sekty satanistyczne, Policja woli unikać tych spraw; często z resztą sami korzystają, dając ochronę klubom.
Nie oglądam wiadomości na temat Magdaleny Żuk, bo zwyczajnie trafia mnie szlag. Byłem pewny, że w Telewizji Publicznej nastąpiły zmiany. Przepraszam za określenie: gówno nastąpiły. Telewizja w taki sposób przekazuje informacje, by jak najmniej osób zajmowało się sprawami handlu ludźmi. Profilaktycznie, znamy tego powód. Ale jeśli z tych samych osób, które widzą sieć powiązań - robi się idiotów i pseduo detektywów? To o czym tu rozmawiamy?
Czytałem, co piszą ludzie. Potrafię odróżnić bydło od osób myślących. Co robią myślący? Wskazują na fakty, zanim powie o nich Policja.
Jutro sekcja zwłok? Naprawdę? Kiedy ja już widziałem karty lekarskie. W Egipcie mieli wystarczająco czasu na to, by zatrzeć ślady. Pokażą tylko na parę chwil Rutkowskiego, który pogwiazdorzy, by za chwilę mieć powtórkę z rozrywki. Na litość boską. Ostatnia głośna sprawa rzekomego samobójstwa dziewczyny z tego samego środowiska - też była prowadzona przez niego! Z jakim skutkiem? Te same nazwiska padają.
Ale to ze mnie ktoś zrobi debila, że o tym piszę.
Zapewniam Was, sprawa nie będzie wyjaśniona. Handel ludźmi będzie trwał nadal. Dlaczego? Przepraszam... Bo nadal pozwala się zorganizowanym grupom przestępczym na swoją działalność, grupom POwiązanym z POlityką, businessem, lewackimi klubami i szerokimi arabskimi plecami...
Na czymś interes musi się kręcić.
Tymczasem chciałbym przypomnieć, że...
nikt w Polsce nie ściga sekt satanistycznych.
Przypadek?
#magdazuk #takbylo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora