Aktywne Wpisy
dobry-informatyg +671
hard to swallow: Jeśli kobieta straci wami zainteresowanie na rzecz innego faceta, to nie ma dla niej żadnego znaczenia, co tam dla niej zrobiliście do tej pory. Moglibyście jej wcześniej nawet oddać nerkę, kiedy tego potrzebowała i oczekiwać za to wsparcia w ramach jakiegoś długu wdzięczności, kiedy to wy znaleźliście się w kryzysowej sytuacji. No i najlepsze jest to, że ona wcale nie będzie miała wyrzutów sumienia z tego powodu.
#rozowepaski #
#rozowepaski #
pejootl +156
#luxmed #afera #zdrowie #praca
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Od jakiegoś czasu praktycznie nie ma możliwości na umówienie się na wizytę w #luxmed. Dzisiaj moja dziewczyna odkryła, że przy kompletnym braku terminów na badanie jak się wyloguje z aplikacji i wejdzie na stronę niezalogowana jest masa dostępnych terminów odpłatnie dosłownie co 15 minut.
Zadzwoniliśmy na infolinię i kobieta tłumaczyła, że #luxmed wynajmuje gabinety lekarzom (lekarzom freelancerom XD), którzy działają poza pakietem.
Ja kupiłem pakiet od agenta,
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link